2018. június 23. szombat, Zoltán
a a a
Összes bulvár hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Elsőfokú, nem jogerős ítéletet hozott a Pest megyei bíróság a rendszerváltás utáni Magyarország egyik hírhedt alvilági szereplőjének - illetve meggyilkolásának - ügyében. A bíróság 15 év fegyházra ítélte az első rendű vádlottját. Az ügy másodfokra kerül.
Antal Imrétől tanulta meg a zene alapjait Presser Gábor. Épp ötven évvel ezelőtt kezdte tanítani az akkori mester a leendőt. Útjaik azonban elváltak, és csak most, a kerek évforduló alkalmával találkoztak újra személyesen.
Bár húszezer csehnek még mindig nincs árama, a két nagy áramszolgáltató vasárnap feloldotta az energetikai szükségállapotot. A rekordsebességgel, 216 km/h-val tomboló csütörtöki vihar miatt egymillióan maradtak áram nélkül.
Szerencsésnek mondhatja magát Joshua Hanson, aki vasárnap hajnalban egy hotel tizenhetedik emeletéről zuhant ki Minneapolisban. A 29 éves fiatalember esését egy, a földtől csak néhány méternyire levő ponyvatető tompította.
A riói divathét csillogása mellett a piroslámpás negyedben a Daspu divatház mutatta be kollekcióját örömlányokkal a kifutón. Állítólag a buli is jobb volt.
Pénteken bejárta a világsajtót annak a lánynak a története, aki 19 év után került elő az észak-kambodzsai dzsungelből. Azóta többen megkérdőjelezték a sztori hitelességét, ezzel egy időben pedig egy másik vademberről is érkeztek hírek.
Szökárriadót rendeltek el az indonéz partoknál, miután a Richter-skálán mért 7,3-as fokozatú földrengés rázta meg Celebesz (Sulawesi) sziget partjait.
Önkormányzatok fizették magándetektívek pásztoróráit Ausztráliában, hogy leleplezzék az illegális bordélyházakat. A nyomozók jól végezték dolgukat: eskü alatt bizonyították az aktust és a pénzátadást, sőt volt, aki videót is készített.
A Story éves díjkiosztó rendezvényén kiderült, ki volt 2006-ban a legjobb, hogy a bulvár is érték, és hogy díjakat művészkesztyűben kell átvenni. Az igazi események azonban a hivatalos programon kívül zajlottak.
Kozso még nem Britney Spears, de már úgy érzi magát. Los Angeles-ben lakik és nem szabad neki engedély nélkül lemennie a tengerpartra, nehogy lefotózzák. Ott hisznek benne.
Chartereztetni akart az űrhajós, de nem jött be. Most már a visegrádi panzió se lesz többé.
Lola kedvenc interjúalanyunk lett, mert vele újra felidézhettük a "Van benne valami" érzését. Barkochba egy tinédzserrel, aki kiakasztotta Medveczky Ilonát.
Britney Spears egy horda paparazzóval közölte a hírt, hogy már nincs együtt Isaac Cohennel, de ekkor már nem Los Angelesben volt, ami jobb is, mert oda egyszerre érkeztek meg az expasik.
Két hónappal ezelőttig illegálisan kezelték botoxszal a hiú magyarokat, mégis több ezer kezelést hajtottak végre. Az izombénulást okozó, eredetileg idegméregnek kifejlesztett szer mellékhatásairól nem tudnak, a ráncokat mindenesetre eltűnteti. Az USA-ban tavaly a plasztikai bevatkozások között az élen végzett a botoxkúra, itthon idénre várható az áttörés. Egy adag ára 44 ezer forint, receptre, ehhez még hozzájönnek a kezelés költségei.
A jövő hét elején még vár ránk néhány enyhébb nap, nagyobb mennyiségű esőre kell számítani, de néhol a nap is kisüt. Csütörtöktől lehűl a hőmérséklet, erősen borult lesz az ég, szórványosan havazás, hózápor alakulhat ki.
Évek óta állítja a jelenleg 31 éves Seb Richárd, hogy ő Bajor Imre fia. A színész szerint ez nem igaz, baromság.
A mindenben jól edzett parlamenti képviselők között kevesen gyúrnak. Dávid Ibolya közéjük tartozik. Gyúrni mentünk az MDF elnökével, aki elmondta miért és hogy.
Szombat reggel visszafordult a Ferihegyi repülőtérre a Las Palmas-i járat. Az utasok másik géppel kelhetnek újra útra.