2018. március 24. szombat, Gábor, Karina
a a a
Összes bulvár hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Újra rabolt az a tizenhárom éves fiú, aki december közepén késsel próbált meg kifosztani egy boltot Diósgyőrben, s az eladót is megsebesítette. A fiú akárcsak korábban, most sem büntethető.
Belerohant egy japán szupertanker tatjába egy amerikai atom-tengeralattjáró a Perzsa- (Arab-) öbölben. A baleset szerencsés kimenetelű volt, mindkét hajó folytathatta útját, nem szivárgott a vízbe sem olaj, sem hasadóanyag.
Bár csak saját nappalijukban dohányoztak, mégis hatósági vizsgálat fenyeget egy brit házaspárt. Gordon-Crawley-ékat a szomszéd jelentette fel, mert még a falon keresztül is érzi a cigarettaszagot.
A zenész betekintést engedett lelkivilágába, mely szerint a magyar celebek, Ganxstával és Sebeők Jánossal az élen önjelölt hippokraták. Tót megverőire már nem haragszik, és a Van Gogh-kiállításra is elment, bár bazmegolt előtte egy keveset.
Csak ha rájuk jön a kangörcs, nem félnek a nőstényektől. Ilyenkor még méteres farkukat is szemérmetlenül közszemlére teszik a máskülönben szégyellős elefántlegények, akik teljesen megbolondulnak, ha szexelni akarnak. A Velvet állati szex sorozatának következő epizódja.
A kokain használata annyira elterjedt Nagy-Britanniában, hogy a fontbankjegyek szinte mindegyikén kimutatható a nyoma.
Az énekes karácsony előtt szakított Cameron Diazzal, és azóta legalább két nővel hozták össze a lapok. Scarlett Johanssonnal egyelőre csak egy videót forgatott, de a gyanúhoz már ez is elég.
Belehalt a Viagra túladagolásába egy 49 éves római férfi.
Rémült utasoknak azt kellett látniuk, hogy buszuk bal hátsó dupla kereke nagy sebességgel elhúz balról járművük mellett és "nekihajt" a belső sávban haladó két járműnek egy németországi autópályán.
Vizsgálat indult New Yorkban, hogy miért terjeng gázszag Manhattanben. Nem gyanakszanak terrorizmusra.
Angelina Jolie támadja Madonnát, aki annak ellenére fogadott örökbe egy afrikai kisfiút, hogy az adott ország törvényei azt megengednék. Néhány perc múlva azonban már azt nyilatkozta, sajnálja Madonnát, amiért támadják őt, és semmi sem fontos, csak a kisfiú boldogsága.
Fémdarabokra bukkant Sulawesi szigetének közelében a tenger mélyén egy indonéz hadihajó. Feltételezések szerint a fémdarabok a január 1-én eltűnt utasszállító repülő roncsai lehetnek.
Nagylaknál a "magyar vámosok" kiürítik a románok gépkocsijainak csomagtartóit, állítólag tömegével alázva meg az európai országokban dolgozó, ottani munkahelyükre visszatérni akaró románokat - írta hétfõn a Romania Libera címû román lap, de a cikk állításait a bukaresti magyar vámattasé cáfolta az MTI-nek. (Nagylakon már nincsenek vámosok, hanem pénzügyõrök dolgoznak.)
Eladó a világ legkisebb "állama", a britek által az Északi-tengeren épített acélplatform, amely Sealand hercegség néven szerepel kikiáltása, 1967 óta - jelentette hétfőn a The Times című londoni napilap. Sealandet egyébként a világ egyetlen másik állama sem ismerte el.
Szokatlan módon gyaláztak meg egy sírt Győrben: egy negyvenkilós, döglött malacot kötöttek a fejfához. Amíg a hozzátartozók nem tesznek feljelentést a, rendőrség nem nyomoz az ügyben. Megtudtuk: ilyen még nem volt.
Ha bevallja az ember, ha nem: a bókolás mindenkinek jót tesz. Amellett, hogy figyelmességről tanúskodik még preventív is: megelőzi az elsárkányosodást. A diszkóbókok ideje lejárt, most a célszemélyre szabott bókoknak van szezonja.
Minden értelemben próbálja visszanyerni az arcát Britney Spears. Egyrészt mert rájött, hogy rendbe kéne hoznia renoméját saját rajongói és lemezcége előtt, másrészt mert egy plasztikai sebész szerint nem kellett volna két év alatt tizenötöt öregednie.
Karel Bican, a huszita egyház prágai püspöke szerelmével üldözött egy 27 éves férfit. Az egyház szabályai tiltják a házasságon kívüli szexuális kapcsolatokat. Az ügy érdekessége, hogy Bican korábban élesen bírálta a huszita egyház pátriárkáját házasságon kívüli szexuális kapcsolatáért.