2018. június 24. vasárnap, Iván
a a a

A Főtaxi megváltozott munkaképességűek számára biztosít munkalehetőséget

2014.09.11-én, a Főtaxi Zrt vezérigazgatója, Szunomár Tibor, közel 50 millió forintos beruházással, új diszpécserközpontot adott át a Kerepesi úti székházában. Újdonság, hogy három mozgáskorlátozott hely is kialakításra került, így 9 megváltozott munkaképességű ember számára képes munkalehetőséget biztosítani. További újdonság, hogy az új diszpécserközpontban a „Távoli asztal funkció” bevezetésével lehetővé teszik a részmunkaidős, továbbá a gyesen lévőknek csúcsidőben, otthonról történő foglalkoztatását. A Főtaxi az új, és a hazai piacon egyedülálló informatikai rendszerével képes a címkiadás, címre érkezés idejét, azaz a taxi rendelés idejét csökkenteni és az ügyfél-elégedettséget növelni. A Főtaxi a csendes címkiadási rendszerét 101 évtapasztalatainak és gyakorlatának integrálásával alakította, a rendszer fejlesztőjével a NERDS Developments Kft-vel. A beruházás generálkivitelezője az Arex FM Kft és a Metropolitan Enterprises Kft.

Főtaxi 2013-ban, elsőként kapta meg a minősítést az új taxisrendelet előírásainak megfelelően.

A Főtaxinál az elmúlt 101 év a minőségről és a folyamatos megújulási képességéről szólt, hiszen ezzel képes piaci előnyét a többi versenytársával szemben biztosítani. Ennek köszönhető, hogy a Főtaxi Zrt. 2014-ben is hibapontmentesen kapta meg a fuvarszervezői újraminősítést.

A csendes címkiadásnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, a Főtaxi eredményei:
- harmadára csökkent az utasok várokozási ideje,
- tavaly 800, idén közel 900 taxissal rendelkezik,
- 10 éves rekordot döntött megrendelésben és fuvarszámban.

A Főtaxi mindenben tekintetben első a hazai taxispiacon

Stratégiai partnereivel, a hagyományos taxi szolgáltatás mellett prémium kategóriában is biztosítja utasai szállítását. /a prémium kategóriában: tágasabb autók, idegen nyelveket is beszélő taxisok, öltöny- nyakkendő- fehér ing az alapszolgáltatás/

Az MB Elit taxival prémium kategóriás szolgáltatást a szállodáknál és a magasabb színvonalat igénylő céges partnereinél, továbbá a Luxury Limuosin Service-el és az MB. Limousin Plusz Kft-vel, az exkluzív kategóriában is.

2014 szeptemberében, Budapesten a Főtaxi az egyetlen olyan taxi-társaság, amely stratégiai partnereivel közösen közel 1.200 gépjármű felett diszponál, továbbá a hagyományos taxi szolgáltatástól a prémium, a luxus igényeken keresztül a mini, a midi és a nagybusz szolgáltatásig maradéktalanul teljesíti megrendelő igényeit.

Bővebb Információ:http://www.fotaxi.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/fotaxi?fref=ts

Vízy András
szóvivő
(+36)9516815