2018. június 23. szombat, Zoltán
a a a
Összes egészség/életmód hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
A tüdőrák után ez a második leggyakoribb rákos megbetegedés: a statisztikák szerint Magyarországon évi 7500-8000 új beteget regisztrálnak. Hogy ismerjük fel? Van-e rá már gyógyszer?
Olyan sokrétű jótékony hatása továbbra sincs semminek, mint a szexnek.
Péksütemények tetején, müzlik összetevőjeként mindenki találkozhatott már ezzel a szép, selymesen fénylő, barna magocskával. Érdemes ismerni és tudatosan is beépíteni az étrendünkbe.
Szokatlan szemszögből mutatja be ez a videó, mi zajlik egy párkapcsolatban.
A különböző szexpózok nemcsak változatosabbá tehetik a párok életét, de sajnos jó néhány veszélyt is hordoznak magukban. Vannak olyanok is, amelyekben eltörhet a pénisz.
Ausztrál kutatók a közelmúltban mutattak rá arra, hogy a beleinkben termelődő gázok tartalma meglévő vagy kialakuló betegségeinkről is árulkodik, legyen szó akár vastagbélrákról, akár irritábilis bélszindrómáról.
Mit jelent valójában ez a meglehetősen pejoratív kifejezés?
Életünk közel egyharmadát alvással töltjük: nem is csoda, hiszen az étel, víz és oxigén mellett a túléléshez feltétlenül szükséges dologról van szó. De naponta mennyit is kellene aludnunk?
A kapcsolatba időt, energiát és munkát kell fektetni, hogy jól működjön és igenis minden egyes tett, szó és gondolat számít.
A kapcsolatba időt, energiát és munkát kell fektetni, hogy jól működjön és igenis minden egyes tett, szó és gondolat számít.
Szerencsére otthon mi magunk is keverhetünk arcpakolásokat, bőrradírokat - elég csak a kamrában, konyhában körbenézni.
Két ember nagyon sokféleképpen tud egymás segítségére lenni és ha ez a szexben máshogy alakul, az sem feltétlenül gond. Ennek okait részletezzük.
Hiába működik tökéletesen a melegszívű, megértő férfival a párkapcsolat, a nők többsége nem tud ellenállni távolságtartó, érzelmileg érinthetetlen férfiaknak. De miért ennyire vonzó ez a férfitípus?
A szexfüggőséget a közvélemény úgy kezeli, mint valami szenvedélybetegséget. De lehet, hogy ez csak egy vaskos félreértés.
Itt a megoldás azoknak, akiknek valamilyen okból kifolyólag speciális étrend szerint kell étkezniük!
Érdekes felmérést végeztek Németországban, amiből kiderült, hogy bár az ott élő nők harmincöt százaléka egy héten többször bújik ágyba partnerével, sajnos az is igaz, hogy majdnem ugyanennyien elégedetlenek a szexuális életükkel. Ajánlom a Facebookon
A szexuális együttlét teljesen természetes és élvezetes része az életnek, mégis sokan traumaként élik meg - ha egyáltalán eljutnak az együttlétig.
Túlzásba lehet vinni a szexet? Valóban okozhat hátfájást a sok ejakuláció?
Fáradtabbnak, elgyötörtebbnek, öregebbnek tűnünk tőlük. Mit tehetünk ellenük?
Ha eluralkodna rajtunk a pánik, összeszedtünk néhány igazán gyorsan elkészíthető, ráadásul egészséges ünnepi étel receptjét.
A karácsonyi főzőcske több dolgon is elcsúszhat, kezdve attól, hogy végül csak nem kapunk friss halat a nagyáruházban vagy a nagy nap reggelén vesszük észre, hogy megromlott az élelmiszer, amiből az esti attrakció készült volna...
Nőknél bizonyítottan gyakrabban fordul elő az asztma, amelynek egyrészt anatómiai okai vannak, másrészt az allergiás tünetek és az autoimmun megbetegedések is nagyobb számban érintik őket.
Sok ember szerint a házassággal véget ér a valódi szenvedély időszaka, és egyre ritkábban bújnak össze a párok. Ebben van némi igazság, azonban a pozitív változást csak ki kell várni.
Ha arra van szükség, akkor kényeztet, ha ünnepélyesnek kell lenni, akkor elbűvöl az eleganciájával, de számíthatsz rá a romantikus pillanatokban is:
Korai stádiumban eredményesen kezelhető, ennek ellenére sokan későn kerülnek szakorvoshoz, amikor már előrehaladott limfómát diagnosztizálnak náluk. Ismerjük fel időben a nyirokrendszer rosszindulatú daganatát!
A tüdőembólia súlyos, életveszélyes tünetegyüttes, melynél a tüdőt vérrel ellátó egyik ér egy vérrög miatt elzáródik. Gyakorta végződik hirtelen halállal, ezért nézzük, melyek lehetnek a tünetei!
Sok dolog állhat egy szenvedélyes együttlét útjában, összeszedtük, min érdemes változtatni, hogy a hálószobában is tettrekészebbek legyünk
A hal, saláta, olívaolaj és egy pohár bor kombinációja megszüntetheti az impotenciát, mivel az ilyen egészséges étrend kitisztítja a véredényeket - többek között a pénisz vékonyabb véredényeit is, amelyeknek működése létfontosságú a kielégítő szexuál...
A major depresszió, vagy közismert nevén depresszió természetesen nem azonos azzal a hangulati nyomottsággal, amelyről az első kávé után panaszkodunk a hideg reggeleken a munkahelyünkön.
Egyes dolgok csak javulnak az idő elteltével. Bármennyire is legyen ez igaz, harminc felett már nem biztos, hogy ugyanolyan pozitúrákra vagyunk képesek, mint amikor tinédzserek voltunk.
Egyes dolgok csak javulnak az idő elteltével. Bármennyire is legyen ez igaz, harminc felett már nem biztos, hogy ugyanolyan pozitúrákra vagyunk képesek, mint amikor tinédzserek voltunk.
Nemcsak húszas-harmincas éveinkben lehet életünk része a jó szex. Negyvenes éveinkre ugyanis pont "beérhet" szexuális életünk.
A nők szeretnek rákészülni az együttlétekre, mondván, "megyek és felfrissítem magam". Most azokat a lépéseket szedtük össze, amelyek ez után történnek a fürdőszobában.
Van olyan kapcsolat, amely megérdemli a magasabb rendű gyönyört!
Kitágul-e a hüvely a túl sok szex miatt, számít-e az élvezetben a vagina mérete? Adunk néhány választ.
Fontos tudni, hogy az alvás melyik fázisával vannak a problémák, mert ehhez mérten kell az alkati szert megtalálni.
Mi történik testünkben, agyunkban, ha szexuális életet élünk, vagy ha egyszerűen csak szerelmesek vagyunk?
Az önkielégítésről egyre nyíltabban beszélünk, de még mindig sok tévhit övezi a nők maszturbálását. Mi az igazság?
Hogyan lehet a vágyat karban tartani és évek múltán is felszítani? Most erre ajánlunk 10 szexi praktikát!
A tartós és harmonikus párkapcsolatnak számtalan titka van. Egyetlen dolog helyett több olyan tanács is van, amelyet érdemes megfogadni ahhoz, hogy sokáig boldogok lehessünk.
Megnyugtató a szexológustól hallani: a fantáziánk miatt nem kell, hogy bűntudatunk legyen.
Van egy-két olyan szervünk, testrészünk, melyek tulajdonképpen feleslegesek, és nélkülük is tökéletesen egészségesen élhetünk.
Létezik ugyan barátság férfi és nő között, de aki kételkedik ebben, annak van inkább igaza. Túl sok ugyanis a feszültség.
Ha éppen nem szeretnénk gyermeket, hasznos lehet tudnunk, hogy milyen fogamzásgátló módszerek közül választhatunk.
Edit gyakorlott otthonápolónak tekinthető, hiszen édesanyját, majd édesapját is otthon gondozta egy-egy ideig. A legnehezebb számára az érzelmi teher megélése volt, de a kapott segítség (olyanoktól is, akiktől nem várta) átlendítette a holtpontokon.