2017. június 28. szerda, Levente, Irén
a a a
Összes egyéb hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Bárkivel előfordulhat, ha stressz éri vagy váratlan esemény történik.
Fél évre börtönbe vontul az a komlói állatkínzó, akitől állatvédők mentették meg Fülöpöt, az eltorzult fejű német juhászt.
Miniso phenjani boltja a diktatúra tehetősebb polgárainak kínál elektronikai cikkeket, kozmetikumokat és plüssállatokat.
Az edzőlegenda Phil Jackson csapatvezetőként megbukott, de legalább agyonkereste magát.
Az MRO képén a felszínen közlekedő Curiosity bukkan fel, a következő állomás felé tartva.
Kilencvenegy éves korában elhunyt Michael Bond, a Peddington-könyvek írója.
Már a rendőrség is keresi a SOTE Üllői úti épületéből eltűnt idős férfit.
Egy európai uniós rendelet hiányosságai miatt a felhasználók akár állandó videós megfigyelés alá is kerülhetnek.
Ukrán oldalon lévő informatikai probléma miatt szünetel az átléptetés.
Felborult és elsüllyedt egy vitorlás kedd délután a Velencei-tavon. A bajbajutott embereket a gárdonyi vízi rendőrök hozták ki a partra.
Egy ember meghalt és legalább heten megsérültek abban a balesetben, ami szerda kora délután történ a 4-es főút abonyi szakaszán.
300 jogi területen dolgozó futott idén Közép-Európa legnagyobb váltóversenyén, a ?K&H mozdulj? maraton- és félmaratonváltón. A rendezvény keretein belül, a 6. Jogi Forum Kupán 53 jogász csapat indult. Védnökünk: Dr.Trócsányi László igazságügyi miniszter volt.
Mindannyian szeretnénk méltó módon elbúcsúzni a számunkra legfontosabb emberektől. Azoktól, akikkel évtizedeket töltöttünk el ebben a létformában együtt. Van, hogy a sors, sajnos, nem ad lehetőséget erre. El kell fogadnunk. De egy másik ember ne vegye el tőlünk – semmiféle szabályzatra hivatkozva!
A Fertő-Hanság Nemzeti Park több nádfedeles csónakháza is kigyulladt Fertőrákoson, a soproni és a kapuvári hivatásos tűzoltók több vízsugárral kezdték meg az oltást. Összesen 18 ház van veszélyben.
Partnerségi megállapodást kötött a Fővárosi Törvényszék a bonni tartományi bírósággal; a dokumentum szerdai budapesti ünnepélyes aláírásán a felek az együttműködés fontosságát hangsúlyozták.
Elképesztő vehemenciával nyomoz a rendőrség a letelepedési kötvényekkel foglalkozó cégtől széfestül ellopott 600 millió forint ügyében. Nem világos, hogy a cég irodájában miért volt ennyi pénz. Ám lehetett ott valami sokkal értékesebb. Mire utazhattak a Hajós utcai betörők?
Nézd meg a Budapest Noir első, kedvcsináló előzetesét! Pörgős, sötét, bűnös.
Túl beteg volt, nem gondolták, hogy folyamatosan őrizni kellene. Kellett volna.
És sietve hozzáteszem, hogy azoknak a férfiaknak is jár az elismerés, akik tikkasztó hőségben fekete öltöny-nyakkendőben indulnak reggelente munkába. Sejtelmem sincs, hogy bírják.
A hágai nemzetközi döntőbíróság ítélete után a Pirani-öböl körüli határvita ügyében Ljubljana nem folytat újabb tárgyalásokat Zágrábbal, amíg Horvátország el nem ismeri a nemzetközi testület döntését - közölte a szlovén közszolgálati rádió.
Michael Nyqvist kedden, 56 éves korában halt meg. A svéd színész sosem volt sztár, ahhoz túl gyűrött, túl átlagemberszerű arca volt, és túl későn vált világhírűvé. Remek színész volt. Öt fontos szerepével emlékezünk rá.
A Kondor Vilmos regényéből készülő film első előzetesében megelevenedik a 30-as évek Budapestje, Kolovratnik Krisztiánnal és dohányzó Dobó Katával.
A lapnak egy fideszes megsúgta: nem szerették Simicskát, féltek tőle.
A televízió is több meccset ad, az első öt forduló órarendje.
Kismamák, leendő anyukák, kedves potenciális szülők! Nagyon fontos adatbázist hozott létre egy civil szervezet, amelyből kiderül, hogy a magyarországi szülészeteken például hol lehet kádban szülni, hol mekkora arányban végeznek gátmetszést illetve császármetszést, és hány ágyasok a legnagyobb valamint a legkisebb szülőszobák. Az adatbázis remek útbaigazító lehet, és egyúttal segíthet átláthatóbbá tenni a rendszert.
Már biztos, hogy a nyár egyik slágere lesz Dubem K. afro juice stílusban megírt száma, a Búzadara. A fülbemászó számnak most elkészült az akusztikus verziója is.
Újabb áremelés jön az autópályákon a főszezonban, a Világbank áll a háttérben.
Akár minden tizedik jógázónál kialakulhat váz- és izomrendszeri megbetegedés.
Dr. Kovács István egy vizsgálatot követően nem talált haza. Se iratok, se pénz nincs nála.
A fiatalember az utolsó pillanatban vette észre, hogy kukacok nyüzsögnek a kenyerében.
Az Átlátszó másodfokon is nyert a DE ellen, nem kérhetnek pénzt az adatokért.
Ez is valami: a földalapkezelőnek ki kell fizetnie a 2013-as őszi vetés költségét.
Ezzel a szuper recepttel a saját konyhádban is elkészítheted a közel-keleti konyha remekét, a falafelt!
De a bicikliseknek és a babakocsis kismamáknak is nehézkes közlekedni rajta, mégsem akar költeni rá az önkormányzat.
Június 26-án kora délután két gyereket elsodort a Duna. Mostanra kiderült, hogy mindketten vízbe fulladtak. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást.
Mozogni nemcsak egészséges, de segít csökkenteni a stresszt is. Ilyen környezetben pedig különösen élvezetes!
Olyan meredek a rámpa a felújított szentendrei aluljáróban, hogy még a jó fizikumú kerekesszékes sportoló sem mer elindulni rajta.
A tandíj az első három évi fizetés 15 százaléka, de csak 50 ezer dollár éves fizetés fölött kell fizetni.
A nyári hőség egyre sürgeti a házi megoldásokat, hogy egy kicsit könnyebben vészeljük át a kánikulát. /files/Garten/Szőlő/DSCN3842.JPG
Súlyosan megsebesített egy beteghordót az egyik páciens a szolnoki Hetényi Géza Kórházban.