2017. október 23. hétfő, Közt.kikiált., Gyöngyi
a a a
Összes egyéb hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Holnap jelenik meg a Destiny 2 és így ideje megnézni, milyen vas is kell a futtatásához.
A Kaspersky Lab kutatói olyan új, ATM-eket célzó malware-t fedeztek fel, amelyet nyíltan árultak a DarkNet piacán. A Cutler Maker három összetevőből áll, amely lehetővé teszi egy ATM kirablását, ha a támadó fizikailag képes hozzáférni a géphez. Az eszközkészlet, amely által akár több száz millió forintot lehet ellopni, mindössze 1 310 000 forintért (5000 dollár) könnyedén megvásárolható, és még használati utasítást is kapunk mellé.
Miért került padlóra az utolsó másodpercben dobó NBA-kosaras védője?
A Magyar Fotóművészek Szövetsége ösztöndíjprogramot hirdet a felsőoktatásban tanulók részére.
Az Imre Zoltán Program Ideiglenes Kollégium nyílt pályázatot hirdet fiatal és pályakezdő táncművészek, alkotók magas művészeti színvonalú táncművészeti tervei megvalósításának támogatására.
Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. országos pályázatot hirdet DIY (Do It Yourself! - Csináld magad!) alkotók számára, amellyel célja, hogy elősegítse és népszerűsítse a meglévő értékek megőrzését, ezzel pedig a környezettudatosságot és a potenciális hulladék mennyiségének csökkentését.
A 68 férfi váratlanul rosszul lett, és egy sziklára zuhant.
Magyarország Kormányának felhívása a humán szolgáltatásokat nyújtó állami és nem állami intézmények, szervezetek és fenntartóik számára, a társadalmi innovációk kifejlesztése és kipróbálása, a helyi szolgáltatások és közszolgáltatások elérhetőségének és minőségének fejlesztése érdekében.
Az EU-ban használt érlelőbaktériumok miatt tiltották az importot, de megegyeztek a hatóságok.
Ehhez kellett az évszázad csúcsa a védelemtől. Megszakadt a legkeményebb NFL-sorozat is.
Európai parlamenti képviselők írtak a brit belügyminiszternek, hogy az EU törvényeibe ütközhet a terve.
Eső, szél, október 23-a és a magyar rögvalóság: Tarr Bélát idéztük meg ebben a varázslatos időben.
A régóta sejtett víz helyett itt egyéb molekulákra bukkantak.
A Sant Agostino torinói cég úgy döntött, hogy az árveréseken a jövőben a virtuális fizetőeszközt is használni lehet.
Állatcsorda, kábelszakadás, fakidőlés - sokféle dolog zavarhatja meg a vonatok közlekedését, és azonnal tudni kell, hogy a több ezer kilométeres hálózaton hol történt az esemény.
Lehet-e barátunk (barátnőnk) egy robot – és mi kell ahhoz, hogy a nem is távoli jövőben olyan közel kerüljünk egy ember gyártotta géphez, hogy az emberi érzelmeket váltson ki belőlünk?
A melbourne-i 9 arany meglepően jó eredmény volt, de a forradalom után 48-an nem jöttek haza.
Még a Mercedes is a harmadik helyétől megfosztott hollandot védte.
Az autizmussal élő személyek számára szociális ellátást nyújtó autista otthont (továbbiakban intézményt) fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetekben ellátott személyek ellátásának személyi és tárgyi feltételeinek megteremtése.
Fogyatékos személyek számára bentlakásos szociális ellátást nyújtó intézményt fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetekben ellátott személyek ellátásának személyi és tárgyi feltételeinek megteremtése.
A kenyai futónő idei hatodik világrekordját futotta.
A Real Sociedad ebben az idényben hazai pályán csupa olyan meccset játszott, ahol minimum három gól született. Reméljük, hogy ezen a szokásán most sem változtat a baszk együttes
Egy volt csapatorvos állítja, az 1980-as és '90-es évek mocskosak voltak. 11 éves is kapott szereket.
Tűzoltók végzik a mentést Balatonkeresztúr közelében.
A 73 éves nő vasárnap délelőtt kilépett a lakásából, azóta nem látták.
Október 24-től a mobilszolgáltatóknak ingyenesen kell hálózatfüggetlenné tenniük ezeket a készülékeket.
Soha nem látott fotók 1956-ból: tüntetők, harckocsik, ikonikus képek és a szabadság nulla órája. A forradalom ismeretlen tekercse, Fortepan, nagykép.
A válogatott csatára már a harmadik bajnokságban a legeredményesebb játékos.
Orbán Viktor a Terror házánál beszél majd. Gulyán Márton az időjárás miatt lemondta az össznépi balos demonstrációt, úgyhogy Vona, Gyurcsány és a Momentum lehet így a nap ellenzéki sztárja.
Méghozzá kevesebb mint másfél év alatt, havi 26 kilós tempóval. Aztán egy év alatt visszahízott 200-at.
Négy év alatt legalább 4 ezer informatikai fejlesztő állhat munkába a most induló Informatikai fejlesztői karrier start programnak köszönhetően - jelentette be Varga Mihály
James Toback író-rendező fiatal nőket csábított a szobájába, hogy előttük maszturbáljon. A Weinstein-ügy hatásait tovább gyűrűznek.