2018. január 18. csütörtök, Piroska
a a a
Összes egyéb hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Mikulás-csomagot kapott a Konyec című filmben szereplő Csajka, mert a film keddi sajtótájékoztatóján az Odeon - Lloyd mozi előtt parkolt. Keres Emil, aki a filmben vérszomjas nyugdíjasként takarékszövetkezetet rabol ki, hogy felesége álmait megvalósíthassa, most betegségre hivatkozva távol maradt, de köztünk volt Földi Teri és a Schell Judit, Schmied Zoltán-páros, akik a vásznon és az életben is társak.
A Magyar Posta (MP) Zrt. cáfolja a MédiaLog Fiege Zrt. kijelentéseit, amelyekben a piacon nemrégiben megjelent terjesztőcég a Magyar Postára hárítja az előfizetéses lapterjesztésben kialakult problémák miatt a felelősséget. Lengyel László a MédiaLog igazgatóságának elnöke az MTI-nek visszautasította az MP azon állítását, hogy a lapterjesztő a Postára hárította volna a felelősséget, de egyben cáfolta a Magyar Posta keddi állításának mindegyikét.
81 éves korában elhunyt Iwao Takamoto, a Scooby-Doo figurájának megteremtője, jelentette az International Herald Tribune.
Elgondolkodtató az a ragaszkodás, mellyel több motorkerékpár-gyártó cég a régi, esetenként elavult megoldásokat viszi tovább. Persze a technika fejlődését sem hagyják figyelmen kívül, de az alapok és a tradicionális megoldások maradnak, mivel ezek a márka védjegyévé váltak az idők során.
Miért csak ismétlések és unalmas b-filmek mennek januárban a tévékben? Mikor kapjuk vissza kedvenc sorozatainkat? Ha sok mosóport vennék, hamarabb nézhetnénk a Vészhelyzetet? Utánanéztünk, miért spórolnak a tévék januárban, amikor a legtöbben néznek éppen tévét.
Az Ember tragédiájából készülő, 160 perces rajzfilm végleges változata valószínűleg csak dvd-n kerül forgalomba. A művet televíziós sorozat formájában háromszor 50 percben sugározzák majd.
Már most promotálják a Hugh Grant és Drew Barrymore-páros Valentin napon mozikba kerülő filmjét. Hol egy pótforgatásról kikerülő werkfotóval, hol egy előzetessel, és legújabban egy Golden Globe-díjkiosztással. Ami ezekből kiderül: a régi idők popgiccsét kifigurázó randifilmben a brit színész tutira megdugja Drew Barrymore-t.
Tizennegyedik alkalommal szentelték meg a Duna Televízió stúdióit, ezúttal Tempfli József nagyváradi megyéspüspök és Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök vállalta a vízkeresztkor esedékes szertartást, amire most újságírókat is meghívtak. A lényeg: nyitott szívvel kell a hírek után menni, szembesülni kell az igazsággal, és meg kell azt osztani másokkal.
Árkompenzációt kapnak azok, akik az elmúlt napokban nem kapták meg az újságjukat, miután a MédiaLog Zrt. vette át a lapterjesztést a Magyar Postától, és zavar támadt a rendszerben. Bár hétévégre ígérték a hiba orvoslását, hétfőn még mindig sokan nem jutottak hozzá előfizetett lapjukhoz. A cég a hét végére ígér javulást.
A tavalyelőtti 430 millió forintos árbevételét több mint 30 százalékkal 560 millióra növelte árbevételét a múlt évben a MultiSoft Kft.
Éleződik az animációs Oscarért folyó verseny: Luc Besson nálunk is bemutatott filmjét, az Arthur és a villangókat levették a jelölt filmek novemberben nyilvánosságra hozott tizenhatos listájáról, jelenti a Reuters.
A több külföldi fesztivált megjárt Friss levegőt a tavaly februári szemlés bemutatója után csak 2007. január 4.-től vetítik a magyar mozik. A vécésnéni anyukáról és ruhaipari szakközépiskolás lányáról szóló film fesztiválozós nézői vették a lapot, az itthoni mozikban négy nap alatt 1600-an látták. A rendezővel, Kocsis Ágival interjúztunk.
Az orosz filmiparban kitört a reneszánsz. Kultikus filmek készülnek hatalmas pénzekből, a közönség tódul, és néz, mint a moziban. A magyar ember ebből nem lát semmit, mert Oroszország messze van. Az Index most hősiesen közelebb hozza kicsit.
Nos, azt mondtuk, hogy gyerekeknek is az 1000 forint alatti, szakszerű elnevezéssel olcsó dvd a legjobb ajándék. Vettünk és kaptunk is karácsonyra rengeteget. Ahhoz, hogy eldöntsük, mire cseréljük vissza, vagy hogy mit tartsunk meg, a négy bátor kiskorú tesztelőt (2-től 5 évesig) ünnepek alatt is mélységi analízisbe merítettük. Mekk Mesternél két pártra szakadtak a tesztelők, így nyitásként mindkét, gyökeresen eltérő véleményt közöljük.
Százezrek ismerik a világban Galambos Tamás festményeit, mert a világ egyik legnagyobb könyvkiadója egy Marquez-bestseller borítójának használta a magyar festő munkáját.
152 lóerő még a sportmotorok között sem jelentéktelen érték, hát még a túragépek kategóriájában. És tényleg. Miért is kellene a túramotornak mindenképpen sokkal gyengébbnek lennie, mint a szinte azonos blokkal készült sportverziónak?