2017. augusztus 18. péntek, Ilona
a a a
Összes kultúra hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Bizonyára mindenki ismeri azt az érzést, amikor azon kapja magát, hogy nem is érti, amit olvas. Az emiatt érzett szégyenünket vagy szomorúságunkat enyhítheti az az érzés, amikor rádöbbenünk, hogy van, aki azt sem érti, amit ő maga ír.
Garami Gáborról a legtöbben csak annyit tudnak, hogy nagyon kellemes hangja van. Rádiós személyiségként, zenekari előadóként ismerik, a szabadon gondolkodó és élő emberi oldalával azonban kevesen találkoznak. Az Everness Az én utam sorozatába azonban éppen az utóbbi jellemzői miatt hívtuk el mesélni.
Remek prezentációkkal készülnek a kiotóiak a Gamescomra
Remek prezentációkkal készülnek a kiotóiak a Gamescomra
Így harcol a bajszos szerelõ a Kingdom Battle-ben.
Új traileren a Mario + Rabbids Kingdom Battle.
A napokban két fesztiválon, szeptemberben a Belvárosi Színházban mutatják be először hazánkban John Patrick Shanley Pulitzer-díjas Kétely című drámáját Udvaros Dorottya, Fekete Ernő, Kéry Kitti és Simkó Katalin szereplésével, Pelsőczy Réka rendezésében. A színdarab rendezője, Pelsőczy Réka mesélt a darabról.
A többi verzióval egy idõben jön a nintendós változat.
"Mondd, szereted az állatokat?" Bármilyen társaságban vagyunk, könnyen találunk valakit, aki hozzánk hasonlóan szereti az állatokat, kutyát, cicát, kisállatot tart otthon, vagy kedveli a lovakat, és máris van közös témánk.
A Nintendo pedig újból átmegy pénznyomda-üzemmódba. Üzleti jelentés az elsõ negyedévrõl.
A briteknél a kis bandikut befogta a tintasrácokat.
Gyorsan változó világunkban, gondolnánk, a könyveket kiszorítják a számítógépek, e-book olvasók, okos telefonok. Mégis azt látjuk, hogy a könyvesboltok polcai roskadoznak, rengeteg az új kiadvány, nagy sikerűek a könyvhetek. Aki sűrűn jár könyvesboltokban, néha, de igazán nagyon ritkán, láthat valami egészen különöset is a kínálatban: minikönyvet! Cikkünk hőse, Tari József azonban nemcsak néhanap lát minikönyvet: több mint ötezer kötetes gyűjteménye van, és ahogy mondja, az érdeklődés a kollekció iránt nem lankad. Lehet, hogy reneszánszát kezdi élni a könyv?
Kit lep meg, ha azt mondjuk, hogy a hamarosan kezdődő vizes vébé környékén is vannak félrefordítások? Mondjuk, konkrétan a weboldalon? Esetleg nem is egy? Súlyosabbak is?
Hol van Új-Dél-Velsz? Izé, bocs, elírtam, úgy értem: New-Dél-Wales. Nem, még mindig nem... Hagyjuk. Azt akartam mondani, hogy ebben a posztban nem lesznek félrefordítások, csak furcsa megoldások, nem-fordítások, ilyesmik.
Ízelítõ a második rész single player módjából.
Az öltözködés a napi rutintevékenységek legkreatívabb cselekedete lehet, ha kellő odafigyeléssel végezzük. Az öltözék lelkiállapotunk, hangulatunk hű tükrözője.
Az egyik teljesen új, a másik egy tavalyi cím portja.
Július 12-én érkezik az új karakter, Max Brass.
Ha nem láttad, nézd vissza a húszperces adást!
A táblafeliratok fordítása lehet könnyű is meg nehéz is: ha például látott már az ember az adott kontextusban angol nyelvterületen táblát, máris leegyszerűsödött a feladat. Ha nem, akkor is azért lehet talán jobb munkát végezni, mint ezeknek a feliratoknak a készítői.
Gyanús bejegyzés a Platinum Games-tõl a Twitteren.
A sorstársból barát lett, majd egyre infantilisabbá vált. Ma ismét igazi társnak tűnik, de nem árt, ha tudjuk: egyesek gazembernek tartják.
Júliusban két premierrel is jelentkezik az Orlai Produkciós Iroda a Szentendrei Teátrum és Nyár együttműködésében. A közeli napokban Szép Ernő egy klasszikusa mellett néhány igazi mai történettel találkozhatunk a színpadon.
A DLC 100%-os teljesítéséhez majdnem öt óra kellett.
Másfél év Föld körüli keringés után visszatér Budapestre a világ legnagyobb utazó ?űr-gyűjteménye", a NASA és az űrrepülés történetét feldolgozó Gateway to Space kiállítás. Az emberiség legnagyobb kalandját végig kísérő expó július 1-től szeptember 11-ig látogatható a Millenárison, ezúttal azonban nagyobb interaktív teret és több játékot kínálva a látogatóknak.
Nem csak karakterekkel bõvül a Switch-exkluzív.
Ilyen lesz a kétjátékos mód Marioval és Cappy-vel.
A Super Mario Odyssey két helyszíne is részletesen bemutatkozik ebben a közel félórás gameplay demóban.
Megjelenési dátumot kapott a következõ 3D-s Mario.