2018. június 22. péntek, Paulina
a a a
Legfrissebb hírek
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Június 20-án jelent meg Ariana Grande és Nicki Minaj legújabb újdonsága, mely a The Light is Coming címet kapta.
A cél az, hogy a maga kategóriájában a Jetta legyen a leggyorsabb autó.
Ezzel a lépéssel az egyes Intel processzorok bukják a feldolgozási szálak felét.
Tavaly már 16,5 millió dollármilliomos volt a világon – több, mint valaha. Legnagyobb a számuk Észak-Amerikában és Európában, de leggyorsabb a gazdagodás immár Ázsiában.
A 100. válogatott meccsét vb-góllal ünneplő Suárez azt is elárulta, hogy milyen nemű lesz majd az újszülött.
Azt biztosan tudod, hogy mennyivel autózhatsz városban, de azt talán nem, hogy mennyivel húzhatsz utánfutót. A Kreszprof elmondja a megoldásokat.

A Honor Pekingben jelentette be a GPU Turbo-t, egy forradalmian új, a grafikus feldolgozást gyorsító technológiát. A hardver-szoftver integrációval a GPU Turbo drámaian felgyorsítja a mobiltelefonok grafikus feldolgozó hatékonyságát és ezzel kellemesebb és gyorsabb élményhez juttatja a felhasználókat.

Július 1-jéig kell beszereltetniük az étel- és italautomatákat üzemeltető vállalkozásoknak az automata felügyeleti egységet gépeikbe, amin keresztül a NAV nyomon követheti az automaták forgalmát.
Az énekesnő friss szerzeménye ismét a szerelem témát boncolgatja, és egy kicsit visszarepít minket a 70-es, 80-as évekbe.
A brit énekes egy év után új lemezt ad ki, és turnéra is indul, ezzel karrierjében és a rajongók számára is új korszak kezdődik.
A Shadowhunters sorozat sztárjai június 16-án és 17-én részt vettek a The Hunters of Shadow 2 eseményen.
A mexikói határnál történtek volt az utolsó csepp a pohárban, az alkalmazottak a visszaélésektől tartanak.
Júliusban érkezik a finn metálénekesnő vadonatúj DVD-je, amelyről egy második kislemezes dal látott napvilágot.
Tavaly jelent meg a zenekar legutóbbi albuma, melynek utódja is hamarosan a boltok polcaira fog kerülni.
Hamarosan a boltokba került a német zenekar vadonatúj albuma, amelyről ma egy újabb dalt adtak ki publikálásra.
Szülinapi játékunkban egy kis köszöntő versikét kértünk tőletek a vasárnap, Szent Iván éjjelén 19. szülinapját ünneplő HarmoNet-nek. Érkeznek ...
Május 25-től hatályos az Európai Unió új adatvédelmi rendelete, köznapi nevén a GDPR. Sorozatunkban a fogyasztók számára – és a munkáltatóknak is fontos – leggyakoribb kérdésekre adunk válaszokat az Európai Bizottság tájékoztatásának segítségével.
A Samsung, a Hynix és a Micron bűne elméletileg a kartellezés, amiért akár 8 milliárd dolláros büntetést is fizethetnek.
Online gyalogtúra és POI-fejlesztés a hétfői eseményen.

A fokozódó munkaerőhiány egyre több területen állítja kihívások elé a toborzókat. Már nem elegendő a hagyományos keretekben gondolkodni, pontosan ismerni kell a potenciális munkaerőt, és azt is, hogy hol és hogyan érhetőek el eredményesen. Andavölgyi Vivien, a Profession.hu toborzási szakértője szerint mindez legalább annyira szól a marketingről, mint a recruitmentről.

Felbukkant a belépőszintű ketyere Németországban, Ukrajnában, Peruban és Kambodzsában is, közel lehet a megjelenés.
A Miura SVR nem csak különleges sportkocsi, de egy korszak kulturális jelképe is.
A Samsung idén rendesen összezsúfolta a középkategóriát, amiben az A sorozat és a J versenyzői tolonganak minimális hardveres különbséggel, de ugyanazokkal az érthetetlen, bár itt kevésbé fájó hiányosságokkal.
A labdarúgó világbajnokság a világ legnézettebb sporteseménye- következésképp a legnagyobb reklám-lehetőség is. Rengeteg nagy cég azt ki is használja – ha nem is mindig sikerrel.
A vállalat a névváltással egyszerűsíteni akarja a technológia kategorizálását.

A BILK Logisztikai Nyrt. bevezeti részvényeit a Budapesti Értéktőzsdére – jelentette be sajtótájékoztatón Wáberer Lívia, a társaság vezérigazgatója. A BILK valamennyi értékpapírját a BÉT-re viszi, és azok legalább 25, de legfeljebb 49 százalékát kínálja jegyzésre a befektetők részére. A jegyzési időszak 2018. június 20-án kezdődött és július 4-ig tart. A részvények kizárólagos értékesítője a Raiffeisen Bank.

Egyáltalán mikor és hogyan érdemes gyermekünknek bemutatni új párkapcsolatunkat? Mit mondjunk majd neki, ki ő? Hogyan szólítsa majd az új párunkat? Mi a helyzet, ha nem tudja elfogadni?
Az FCC-hez benyújtott engedélykérelmek árulkodnak a modellszámokról és az operációs rendszerről.
Ma léptek életbe az Európai Unió védővámjai válaszként a Donald Trump által az acél- illetve alumínium termékekre kivetett sarcára. Az uniós védővámok érzékeny ponton találhatják el az amerikai elnököt, a szavazóbázisa mindenképpen megérzi Brüsszel válaszát, de az árat az óceán mindkét oldalán élő fogyasztók fogják megfizetni.
A németek 2025-re nagyszérias gyártásba küldenék a szilárd elektrolitos akkumulátort.
Egy kétes funkciónak köszönhetően 300 ezer ember munkahelyváltási szándéka és sok esetben fizetési igénye is pofonegyszerűen volt megismerhető.
Dupla kijelzős, keretmentes formatervezési mintát nyújtott be a Samsunga USTPO-nál. Felbukkant egy széthajtható Galaxy prototípus is.
4K félmillió forint alatt, Full HD extrákkal 200 000-ért, tenyérben is elférő, ultramobil megoldások 100 ezer alatt. A cég éves bemutatóján nem volt hiány a kivetítőkből..
Ma éjfélkor debütált a két banda közös nyári slágere, az Only You, amely a Love Island albumán kapott helyet.
Simon Attila, a Pénzügyminisztérium munkaerőpiacért felelős helyettes államtitkára szerint Magyarországon a versenyszférában a minimálbér és a szakmunkás garantált bérminimum emelésének következtében nőnek a keresetek, a közszférában pedig az életpálya modellek miatt - írja az MTI.
Íme néhány tanács, ami egyszerűvé teheti a költözködési procedúrát.

A Fujitsu elindítja új EMEIA-régióbeli szolgáltatói programját. A partnerek részére és bevonásukkal kidolgozott új program arra a hosszabb távú változási folyamatra reagál, amelynek során a különféle méretű ügyfelek a termékközpontú szemlélet irányából a szolgáltatásként nyújtott IT (IT-as-service) koncepció felé mozdulnak el. Ezt figyelembe véve a Fujitsu partnerkapcsolat építésére törekszik az üzleti modelljeiket a változásokhoz igazító szolgáltatókkal.

Wathelet főtanácsnok szerint a menekültekről szóló irányelv azon rendelkezései, amelyek lehetővé teszik valamely tagállam számára, hogy megtagadja vagy visszavonja a menekült jogállást, összeegyeztethetők az uniós joggal. Mivel a menekült jogállás megtagadására vagy visszavonására vonatkozó döntés nem érinti a menekültnek minősülést, a tagállam köteles az érintett menekültnek biztosítani a Genfi Egyezményből eredő jogai tiszteletben tartását.
A budapesti szabad újépítésű lakások átlagos négyzetméterára az év elején tovább emelkedett, így március végén már elérte a 730.000 forintot, szemben a múlt év végi 705.000 forintos, illetve a 2017 eleji 620.000 forintos átlaggal.
Az első félév végéhez közeledve a tapasztalatok szerint főleg a kisebb cégek vannak elmaradva a szabadságok időarányos kiadásával. Mivel jogszabálysértésnek számít, ha a munkáltató nem adja ki az adott évre járó szabadságot, a nyári időszakban nem csupán az elmaradások pótlásáról célszerű intézkedni, hanem lehetőség szerint az éves szabadságkeretek minél nagyobb mértékű további csökkentéséről is ? figyelmeztet a Trenkwalder.
A testület megállapította: mulasztásban megnyilvánuló alaptörvény-ellenesség áll fenn, mivel a jogalkotó nem szabályozta a jogszerűen letelepedett nem magyar állampolgárok névváltoztatási eljárását, ami diszkriminatív helyzetet eredményez.
Ezúttal egy sportos szabadidő-autó kapta meg az ősrégi nevet.
Magyarországon minden ötödik ember érintett a pollenallergiában, amelynek leggyakoribb okozója a levegőbe kerülő nagyfokú parlagfű-koncentrátum. Ráadásul az elmúlt napok változóan napos-esős időjárása csak kedvezett a növény szaporodásának, így aztán mára teljesen megteltek a parlagfű mezők. Annak ellenére, hogy a hivatalos parlagfű-szezon csupán augusztusban kezdődik, már most meg kell tennie mindenkinek a megelőző lépéseket.