2018. január 16. kedd, Gusztáv
a a a
Legfrissebb hírek
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Colin Banks szemrebbenés nélkül beszolgáltatta azt a 30 angol fontot, amit egy ATM pénzkiadó nyílásában talált – karmája nem sokkal később 50 ezer angol fonttal jutalmazta.
Modern, 18:9-es képátlójú panel, Edge Sense nyomásfunkciók, dupla előlapi kamera, ám öreg, de legalább erős hardver – ez a legújabb HTC phablet.
Alberto Puig lett az új csapatmenedzser, aki versenyzőként és utánpótlásnevelésben is letette már a névjegyét.

A holland légitársaság a mesterséges intelligencia terén élenjáró DigitalGenius-szal közösen hozott létre automatizált válaszokat, amelyek általános, visszatérő ügyfélszolgálati kérdésekre képesek válaszolni emberi beavatkozás nélkül. Ennek köszönhetően az ügyfélszolgálati munkatársaknak több idejük jut a bonyolultabb ügyek kivizsgálására, és az ügyfelekkel való kapcsolattartásra. A KLM az első légitársaság, amely az emberi munkaerőt ötvözi a mesterséges intelligenciával a Twitteren, Messengeren és WhatsAppon.

Részvény kibocsátására és tőzsdei bevezetésre készül az egyik leggyorsabban fejlődő kínai mobiltelefon gyártó vállalat, a Xiaomi.
A nagy érdeklődésre tekintettel a panziók két hónappal tovább, 2018. március 14-ig nyújthatják be igényüket szálláshelyek fejlesztésére. Országszerte magasabb minőségű szolgáltatásokat, megújult, korszerű környezetet eredményezhet a panziók tekintetében a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció.
Egy újabb inteles biztonsági rendellenességre derült fény. Ezúttal a vállalati számítógépek kapcsán lehetnek problémák.
40 hibrid és teljesen elektromos kocsit dobnának piacra 2022-ig. Most még csak egy e-autójuk van.
A kerékpározás nem károsítja a férfiak szexuálisegészségét egy új tanulmány szerint, melyben futók, úszók és kerékpárosok adatait hasonlították össze.
Inkább édeset kívánsz majd a héten, vagy keser?t? Végy egy kis ízmintát arról, hogy milyen ételek csábítanak leginkább ezen a héten, melyek lesznek a kedvenceid és milyen fogásokat kerülj inkább!
Ahogy az várható volt a processzor mellé, konkrétan a tokozásra készülnek.
Az amerikai jegybank egyik vezetője figyelmeztetett. Szerinte túl alacsony a kamatszint, így egy újabb gazdasági visszaesés esetén nem lesz hatékony eszköz a Fed kezében.
A "sima" alma ára így 68 százalékot ugrott. Gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése.
A szakértők szerint tovább emelkedhet az olaj ára, ha a soron következő OPEC ülésen meg tudnak állapodni a felek.
A magyar-román határtól alig több mint 7 km-re afrikai sertéspestist (ASP) regisztrált egy háztáji állományban a Román Állategészségügyi Szolgálat. A betegség tényét múlt hét csütörtökön a laboratóriumi vizsgálatok is megerősítették. A helyi hatóságok minden szükséges intézkedést haladéktalanul megtettek az ASP terjedésének megakadályozása érdekében.
Nagyon sok tini küzd a fáradtsággal. Az iskolai követelmények és az órák utáni tevékenységek mellett ezt meg lehet érteni. De néhány esetben a kimerültség oka az anémia.
1,4 százalékkal csökkent az építőipari termelés októberhez képest. Viszont a 2016-os viszonyokhoz képest meg több mint 30 százalékos a növekedés.
A Diósgyőr edzője szerint ma már olcsóbb külföldi játékost leigazolni, mint egy fiatal, tehetséges magyar focistát.
Hatásos a dohányzási tilalom bevezetése, de nem egyformán érinti a társadalom különböző rétegeit - mutatták ki amerikai kutatók.
A Connected Modular 41 méregdrága, de így is olcsóbb és kisebb, mint a 45-ös modell.
Huawei, Sony és CAT mobilok lettek olcsóbbak a kék szolgáltató kínálatában.
Az első prototípusok között mutatták be, nem sok pörgés jutott a felújításra váró Rovernek.
Ebből a legtöbbet a római katolikus egyház helyi egysége kapja, de jól jár a kézilabda és a színház is.
KÖDÖS UTAKON – LUCSKOS, SZÜRKE napok követték egymást az ünnepek táján, amikor útra keltünk szerkesztőségünk és olvasóink karácsonyi, újévi adományaival. A ködből szomorú emberi sorsok tűntek elő, ám – ahogyan az égen a nap – olykor földerengett a fény.
Központi idegrendszeri sérült, koraszülött, eltérő izomtónusú és megkésett motoros fejlődésű gyermekek számára tart szűrővizsgálatot a Semmelweis Egyetem Pető András Karának Pedagógiai Szakszolgálata
Ahogy fenn, úgy lenn. Vajon mi történik az égen ezen a héten? Mennyiben befolyásolja életünket a heti bolygóállás? Olvasd el, és tervezz ennek megfelel?en!
Közzétették a Golden Globe- és Emmy-díjas drámasorozat új évadának első felvételeit.
Alexi Laihó sohasem vetette meg az italt, de most elárulta, hogy a szervezete már nem bírja úgy a piát mint régen.
A szektor robbanásszerű növekedésével az azt kiszolgáló logisztika nehezen tartja a lépést, ráadásul az egyre több csomagszállító autó miatt a környezetszennyezés, a városok forgalma és a szemét mennyisége is jelentősen növekszik - írja összefoglalójában a Biztosítási Szemle.
Ma szigorú hangulatban leszünk, nemcsak magunkkal vagyunk kíméletlenek, hanem másokkal is. A véleményünket is keményebben fogalmazzuk meg, s ebből akár sértődések is lehetnek. Fogalmazzunk finomabban! Gondoljuk végig, hogy mennyi kalciumot juttatunk a szervezetünkbe. Idősebb korban a csontok törékenyebbé válhatnak, s ha egyébként is hajlamunk van erre, akkor kellemetlen tünetek elé nézhetünk. Fontos, hogy már fiatalabb korban figyeljünk a kalcium utánpótlásra.
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
A gyereknevelés témaköre így vagy úgy mindnyájunkat érinti. Lehet, hogy szülők vagyunk, vagy segítőkész rokonok, esetleg a munkánk során találkozunk gyerekekkel, fiatalokkal – de az is lehet, hogy csak egy-egy alkalommal szembesülünk a kérdéssel: hogyan is viselkedjünk egy adott helyzetben, ha pozitív eredményeket akarunk elérni gyerekekkel.
Újabb videót csinált az ember, aki arról lett híres, hogy kalapáccsal javít prémiumautókat.
Az ipari rendszerek fejlesztői egyelőre nagyon óvatosan nyilatkoznak a MetlDown és a Spectre processzorhibák kapcsán kiadott frissítésekről. Az biztos, hogy most a szokásosnál is óvatosabb patch-elésre van szükség.
Éves szinten 24-33 milliárd dollár áramlik a mesterséges intelligencia fejlesztésébe, de a piaci alkalmazás még behatárolt, ami részben a cégek félénkségének köszönhető. Néhány éven belül viszont minden igazgatótanács és vezérigazgató ki fogja kérni az algoritmusok "tanácsát" a stratégiai döntésekhez.
Árban sehol nincs a német GT-khez képest, miközben minőségben gyakorlatilag egy a liga.
Megszorításokkal kell számolni az unió 2020-2027 közötti új Közös Agrárpolitikájában (KAP). Miközben a brit kilépés bevételkiesést okoz, a közös védelmi politikára, a biztonságra és a migrációs problémákra többet kell költeni – mondta az illetékes uniós biztos.
Olyan lesz a Lupa-tónál épülő Nemzeti Triatlon Központ, hogy még Oroszországban sem láttak olyat - derült ki néhány nappal ezelőtt. Rákérdeztünk a részletekre.
A filmen kívüli művészeti és közösségi jelentkezéseket, ajánlattételeket a mellékelt, lap alján található, letölthető lapon lehet megtenni a lehető legátláthatóbb formában, a technikai és megvalósításra vonatkozó pénzügyi igények felvázolásával, legkésőbb JANUÁR 31-ig.
A mezőgazdasági üzemek összteljesítményének és fenntarthatóságának javítására
A Medvék magyar származású edzőt kaptak az Amerikai Egyesült Államokban. Az történt ugyanis, hogy az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában Matt Nagyot nevezték ki a Chicago Bears vezetőedzőjévé.
Évet értékeltek a férfi vízilabda-válogatott tagjai, s nyolcvan százalékuk úgy gondolja, hogy 2017-ben Vámos Márton volt a legjobb magyar pólós.
Változásokkal készül hazánk az októberi budapesti birkózó-világbajnokságra – tudtuk meg a Magyar Birkózó Szövetségtől. Szétvált az eddig közös irányítású szabadfogású és női szakág vezetése.
Egy hónap sincs már hátra, s február 9-én fellobban az olimpiai láng a dél-koreai Phjongcshangban, a XXIII. téli ötkarikás játékokon.
Országos középiskolai karikatúrapályázat