2018. június 23. szombat, Zoltán
a a a
Összes női hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Ha álmaid esküvői helyszínét keresed, megtaláltad! A páratlanul szép fekvésű településén, Neszmélyen, a Duna partján, a Gerecse-hegység lábánál... Egy csodálatos természeti környezetben, a nagyvárosok zajától távol, és mégis könnyen elérhető távolságra található ez a különleges létesítmény, melyben ötvöződik a múlt fantasztikus világa és a jelen igényessége.
A gyűrűkbe gravírozást vagy vésést válassz? Te már tudod a válasz? Tarts velünk, ismerd meg a különbségeket és válasz ki azt a technikát, mely a Te elképzelésedhez jobban illik...
Idén igazi démon lehetsz egy jól megválasztott vörös színárnyalattal, nézd meg legújabb, szebbnél szebb vörös árnyalatok, formákat, stílusokat!
A bob és long bob frizura számít manapság a legmenőbb hajtrendnek! Ne maradj le róla te sem, próbáld ki bátran. Ha egyszer elhatározod magad, hogy ilyen fazonra vágatod a hajad, akkor utána garantáltan te is bob-fan leszel és nem is szeretnél majd más hajat. De most akkor nézzük kicsit részletesebben mindent, amit érdemes lehet tudni a long bob frizuráról
A fekete örök divat, azonban most ismét hódít és virágkorát éli. Nézd meg, hogyan viseld, ha igazán stílusos akarsz lenni idén!
Az ombre frizura igazán idén lopta be magát a Nők szívébe. Ma már sokféle változatban kérheted, ha színátmenetes hajat szeretnél...
Meglepetést szeretnél szerelmednek, szíved szerint most azonnal megkérnéd választottad kezét? Megmutatjuk, hogyan tudod ezt, akár 1 órán belül megtenni, úgy, hogy szerelmed jelképe, a kiválasztott egyedi gyűrű is ott csilloghat akár 1 óra múlva választottad kezén!
A copf örök divat... ma már számtalan variációban használjuk. Nézzük meg mi a legmenőbb 2016-ban!
A szem a lélek tükre szokták mondani... Nézzük meg együtt milyen extravagáns szempilla variációkkal tudod feldobni sminked, megjelenésed!
Megosztunk Veled néhány információt, a szakáll és hajtrendekkel kapcsolatban, tarts velünk, ha igazán trendi szeretnél lenni idén, és miközben követed a divatot, Férfias megjelenésed is szeretnéd megtartani, hangsúlyozni!
Te is szeretnéd, hogy esküvődön minden összhangban legyen, harmonizáljon egymással, kellemes légkört és hangulatot teremtve? Akkor tarts velünk!
A menyasszony frizurája sok kérdést felvet, milyen legyen a színe, a formája, mi az ami igazán trendi és jól is áll az arcformámhoz? Nézzük meg együtt a fonott esküvői frizurákat és válassz közülük neked tetszőt!
Amikor az ifjú pár kimondja a boldogító igent, következik a gyűrűhúzás. Ekkor minden szem a menyasszony kezére szegeződik és nem csak a gyönyörű gyűrűt látják, hanem a kéz ápoltságát is, sőt ez az esemény nagyon sok fotón is szerepel! Nézzük meg együtt mi most a trendi a körömdivatban!
Ne hagyjátok ki ezt az egyedülálló lehetőséget, szépüljetek párosan, hogy tökéletesen állhassatok oltár elé!
A bob frizura a nők egyok örök kedvence, nézzük meg együtt idén hogy hord, ha trendi akarsz lenni!
Hogyan, milyen szempontok alapján érdemes kiválasztani a karikagyűrűt? A ma már oly sokféle anyag, forma, stílus és kivitelezés között könnyű elveszni - Tarts velünk és minden karikagyűrűvel kapcsolatos kérdésedre megkapod a választ!
A vőlegények számára is elengedhetetlen a jó megjelenés a Nagy Napon, és a frizuráról sem szabad megfeledkeznünk! Kíváncsi vagy, melyek a legújabb trendek? Megmutatjuk!
Ezúttal a nagy napon viselt alkalmi és esküvői frizurákról lesz szó. Habár jócskán benne vagyunk a 2016-os szezonban, egy gyors áttekintés azonban nem árt, hogy tisztában legyünk a stílusok változatosságáról, méghozzá a haj hosszúsága és formája szerint is.
Amikor az ifjú pár kimondja a boldogító igent, következik a gyűrűhúzás. Ekkor minden szem a menyasszony kezére szegeződik és nem csak a gyönyörű gyűrűt látják, hanem a kéz ápoltságát is, sőt ez az esemény nagyon sok fotón is szerepel!
A tökéletes gyűrű nem csupán szép, értékes és időtálló, hanem egyértelműen utal viselője személyiségére is. Egy kis segítség, hogy Te is megtaláld azt a darabot, amely hűen visszaadja saját és párod egyéniségét!
A göndör haj áldás és átok is lehet egyben. Az egyenes hajjal rendelkező nők mindig göndört szeretnének és állandóan hullámosítják frizurájukat, a természetes göndör hajúak pedig biztos, hogy egyenesre vágynak. Nézzük meg a 2016-os göndör hajtrendeket!
Az elején nehéz bevállalni, hogy megválj hosszú hajzuhatagodtól, de lehetséges, hogy tudtod nélkül sokkal jobban illik az arcformádhoz a rövidebb haj. Van, akinek világéletében is rövid frizurája volt, ezért nem is tudja milyen érzés, mikor a szél belekap a hosszú fürtökbe
Nem csak gyönyörű, de egyben divatos is szeretnél lenni? Cikkünkben most segítünk Neked a választásban, nézzük, mi fogja 2016-ban leginkább megdobogtatni a menyasszonyok és vőlegények szívét hajszínt tekintve!
Lánykérő, eljegyzési, kísérő, házassági és jegygyűrű... Sokszor halljuk ezeket a szavakat, viszont sokszor nem vagyunk biztosak abban, melyik mit is jelent? Vegyük sorra a lánykérés ékszereit, majd nézzük meg, mitől lesz a leánykérés felejthetetlen!
A pasztell szín idén nagyon hódít a hajakon, ez a hűvösebb hónapokban sem lesz másképp. Feltűnő, egyedi színek ezek, melyek sokakat megdöbbent, mások viszont egyenesen imádják az új trendet. Nézzük meg melyek ezek a hajszínek, árnyalatok...
A vidéki lagzik elengedhetetlen szereplője a vőfély, a városi esküvőkön pedig egyre inkább ceremóniamesterekkel lehet találkozni. Van azonban a násznép terelgetőinek és szórakoztatóinak egy harmadik, kevésbé ismert csoportja
Az esküvő mellett a lánykérés az, amiről a legtöbbet ábrándoznak a Nők, pici kislány koruk óta... Nézzük meg a lánykéréstől indulva, hogyan tudtok tökéletes gyűrűt választani, milyen trendek, hagyományok vannak...
Mit illik az esküvőn és mit nem, mid tisztában vagyunk ezekkel az íratlan szabályokkal? Nézzük meg őket együtt!
Milyen a tökéletes menyasszonyi ruha? Te milyen ruháról álmodtál? Megtaláltad már a vágyott ruhádat? Mutatunk néhányat a híres tervezők ruhái közül! Tarts velünk!
2016-ban igazán bővelkedhetünk a gyönyörű cipőválasztékban. Lehet akár klasszikus, extravagáns.színes, aranyban pompázó vagy bohókás, de ha a kényelem az első Nálad, akkor is megtalálod a megálmodott darabot idén...
Az esküvő megszervezése és aztán a"Nagy nap" koordinálása nem kis feladat. Rengeteg dologra kell odafigyelni és itt nincs olyan, hogy valamit elfelejtette bárki is.... egyetlen egy nap az életedben, az egyik legfontosabb nap. Bízd jó kezekbe!
Mennyi szabadidőd van az esküvőd megszervezésére, minden szolgáltatót ismersz, akikre szükséged lesz, mindenhová el tudj jutni, hogy ellenőrizd, megbizonyosodj, hogy valóban a legjobb szolgáltatót, szolgáltatást kapod.... És ekkor még is beszéltünk a szakmai dolgokról, mi mindent kell tudnod ahhoz, hogy elkerüld a szervezés buktatóit. Most nézzük meg azt, milyen előnyökkel jár számodra, ha profi esküvőszervező segít téged.
Az esküvő megszervezése nagy és komoly feladat, rengeteg munkával jár, nagy odafigyelést, türelmet, pontosságot és szervezőkészséget igényel. Minden pár más és más elképzeléssel rendelkezik és ezt az álmot szeretné megvalósítani.... Segítünk ebben!
Egy igazi fergeteges lány vagy legénybúcsút szeretnél? Tudod, mi kell egy igazán emlékezetes lánybúcsúhoz, legénybúcsúhoz? Fergeteges hangulat, izgalmas, humoros feladatok, kreatív ötletek és szuper helyszínek... Nézzük, hogyan tehetjük felejthetetlenné a bulit! A magyar tengeren több program közül is választhatsz... ismerd meg a T-Flottát és kínálatukat!
Egy csodás helyszínt képzeltél el esküvőd helyszínéül, a vízpart, a víz szerelmese vagy? A magyar tengeren több hajó közül is választhatsz, sőt esküvőd szervezését is átvállalják... ismerd meg a T-Flottát!
Mennyi szabadidőd van az esküvőd megszervezésére, minden szolgáltatót ismersz, akikre szükséged lesz, mindenhová el tudj jutni, hogy ellenőrizd, megbizonyosodj, hogy valóban a legjobb szolgáltatót, szolgáltatást kapod.... És ekkor még is beszéltünk a szakmai dolgokról, mi mindent kell tudnod ahhoz, hogy elkerüld a szervezés buktatóit. Most nézzük meg azt, milyen előnyökkel jár számodra, ha profi esküvőszervező segít téged, aki a szükséges extrákat is biztosítja számodra!
Mennyi szabadidőd van az esküvőd megszervezésére, minden szolgáltatót ismersz, akikre szükséged lesz, mindenhová el tudj jutni, hogy ellenőrizd, megbizonyosodj, hogy valóban a legjobb szolgáltatót, szolgáltatást kapod.... És ekkor még is beszéltünk a szakmai dolgokról, mi mindent kell tudnod ahhoz, hogy elkerüld a szervezés buktatóit. Most nézzük meg azt, milyen előnyökkel jár számodra, ha profi esküvőszervező segít téged, aki a szükséges extrákat is biztosítja számodra!
Az anyakönyvi hivatalban nem elég rugalmasak? Nincs szabad hivatali időpont a megálmodott esküvői ceremóniához? Nem vállal külső helyszínen szertartást az anyakönyvvezető, esetleg kétnyelvű vagy külföldi esküvőt? Mit lehet ilyenkor tenni, milyen más megoldások vannak? Vagy egyszerűen Te az álmaidat, vágyaidat szeretnéd követni, megadod a módját és egy teljesen egyedi, a Ti szerelmetekhez szabott szertartás beszéddel indítod a közös életeteket...
Magyarországon is elérhető a különleges pohárékszer, a Quintil, mely lenyűgözővé varázsolja az esküvői pohárköszöntőket. Nézzük meg, hogy szépségük, különleges eleganciájuk mellett milyen jótékony hatással is bírnak a pohárékszerekben található kristályok, féldrágakövek arra. aki éppen pohárköszöntő alkalmával koccint...
Minden menyasszony tökéletes lánybúcsúról álmodik, hiszen egyszer van az életében ilyen igazi "erezd el a hajam" csajos bulija, amit még szingliként tehet meg esküvője előtt. Ha igazán jó barátnője vagy a menyasszonynak, akkor szíveden viseled a lánybúcsú szervezésének és lebonyolításának minden pillanatát, hogy ez valóban egy örök és kellemes emlék legyen, és, hogy saját magad is mentesítsd a felelősség és a stressz alól, bízz meg egy profi lánybúcsúszervezőt!
Minden menyasszony szeretne gyönyörű lenni élete Nagy Napján. A szépség alapja pedig az egészséges arcbőr, a profi smink és frizura... Megmutatjuk a 2016-os őszi - téli sminktrendeket, hogy típusodnak és stílusodnak megfelelő, trendi sminkben pompázhass az oltár előtt.
Az esküvő életünk egyik legfontosabb és legmeghittebb pillanatai között szerepel. Mindannyian egyediek vagyunk, így ahány esküvő, annyi elképzelés... Magyarországon is rendelkezésedre áll a különleges esküvők, meghitt szertartások, spirituális esküvők és a bensőséges megerősítések professzionális szervezője, az Ananké Rendezvény Iroda
Minden menyasszony vágyik arra, hogy a "Nagy napon" magabiztos és gyönyörű legyen. A ruha, a smink, a kiegészítők mind-mind ezt a célt szolgálják, azonban vannak olyan menyasszonyok is, akik egyéniségüket, egyediségüket is megakarják mutatni a hajkoronában is... Nézzünk meg néhány példát erre!
Amikor sikerült eldöntenünk, hogy a polgári szertartást külső helyszínen vagy az erre kijelölt helyen, a házasságkötő teremben tartjuk, akkor végig kell gondolnunk mivel is színesíthetjük, tehetjük személyessé a ceremóniát...
Napjainkban egyre jobban kezd divattá válni az a szokás, miszerint a polgári szertartást "kiviszik" a házasságkötő teremből és teljesen egyedire alakítják... Most azt próbáljuk megfejteni, hogy érdemes-e, jobb-e vagy maradjunk a régi, jól bevált forgatókönyvnél.
A házasságkötés több szertartásból, ceremóniából is áll. Itt most a polgári ceremónia vagy szertartásvezető által tartott esküvői ceremónia részeibe tudsz belekukkantani és ismereteket szerezni, mikor, milyen rész következik egymás után és milyen szerepeik vannak a különböző részeknek.
Tudod, mi kell egy igazán emlékezetes lánybúcsúhoz? Fergeteges hangulat, izgalmas, humoros feladatok, kreatív ötletek és egyedi helyszínek... Nézzük, hogyan teheted valóban örömtelivé és felejthetetlenné a bulit egy szuper lánybúcsúszervező segítségével!
Ilyen fergeteges lánybúcsúval eddig csak az amerikai filmekben találkozhattál, ám ez most már nem csak egy álom... Magyarország egyetlen profi lánybúcsú szervező csapata, a MissBride, elhozta és megvalósítja nektek...