2018. március 24. szombat, Gábor, Karina
a a a
Összes női hír
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
A tökéletes gyűrű nem csupán szép, értékes és időtálló, hanem egyértelműen utal viselője személyiségére is. Egy kis segítség, hogy Te is megtaláld azt a darabot, amely hűen visszaadja saját és párod egyéniségét!
A göndör haj áldás és átok is lehet egyben. Az egyenes hajjal rendelkező nők mindig göndört szeretnének és állandóan hullámosítják frizurájukat, a természetes göndör hajúak pedig biztos, hogy egyenesre vágynak. Nézzük meg a 2016-os göndör hajtrendeket!
Az elején nehéz bevállalni, hogy megválj hosszú hajzuhatagodtól, de lehetséges, hogy tudtod nélkül sokkal jobban illik az arcformádhoz a rövidebb haj. Van, akinek világéletében is rövid frizurája volt, ezért nem is tudja milyen érzés, mikor a szél belekap a hosszú fürtökbe
Nem csak gyönyörű, de egyben divatos is szeretnél lenni? Cikkünkben most segítünk Neked a választásban, nézzük, mi fogja 2016-ban leginkább megdobogtatni a menyasszonyok és vőlegények szívét hajszínt tekintve!
Lánykérő, eljegyzési, kísérő, házassági és jegygyűrű... Sokszor halljuk ezeket a szavakat, viszont sokszor nem vagyunk biztosak abban, melyik mit is jelent? Vegyük sorra a lánykérés ékszereit, majd nézzük meg, mitől lesz a leánykérés felejthetetlen!
A pasztell szín idén nagyon hódít a hajakon, ez a hűvösebb hónapokban sem lesz másképp. Feltűnő, egyedi színek ezek, melyek sokakat megdöbbent, mások viszont egyenesen imádják az új trendet. Nézzük meg melyek ezek a hajszínek, árnyalatok...
A vidéki lagzik elengedhetetlen szereplője a vőfély, a városi esküvőkön pedig egyre inkább ceremóniamesterekkel lehet találkozni. Van azonban a násznép terelgetőinek és szórakoztatóinak egy harmadik, kevésbé ismert csoportja
Az esküvő mellett a lánykérés az, amiről a legtöbbet ábrándoznak a Nők, pici kislány koruk óta... Nézzük meg a lánykéréstől indulva, hogyan tudtok tökéletes gyűrűt választani, milyen trendek, hagyományok vannak...
Mit illik az esküvőn és mit nem, mid tisztában vagyunk ezekkel az íratlan szabályokkal? Nézzük meg őket együtt!
Milyen a tökéletes menyasszonyi ruha? Te milyen ruháról álmodtál? Megtaláltad már a vágyott ruhádat? Mutatunk néhányat a híres tervezők ruhái közül! Tarts velünk!
2016-ban igazán bővelkedhetünk a gyönyörű cipőválasztékban. Lehet akár klasszikus, extravagáns.színes, aranyban pompázó vagy bohókás, de ha a kényelem az első Nálad, akkor is megtalálod a megálmodott darabot idén...
Az esküvő megszervezése és aztán a"Nagy nap" koordinálása nem kis feladat. Rengeteg dologra kell odafigyelni és itt nincs olyan, hogy valamit elfelejtette bárki is.... egyetlen egy nap az életedben, az egyik legfontosabb nap. Bízd jó kezekbe!
Mennyi szabadidőd van az esküvőd megszervezésére, minden szolgáltatót ismersz, akikre szükséged lesz, mindenhová el tudj jutni, hogy ellenőrizd, megbizonyosodj, hogy valóban a legjobb szolgáltatót, szolgáltatást kapod.... És ekkor még is beszéltünk a szakmai dolgokról, mi mindent kell tudnod ahhoz, hogy elkerüld a szervezés buktatóit. Most nézzük meg azt, milyen előnyökkel jár számodra, ha profi esküvőszervező segít téged.
Az esküvő megszervezése nagy és komoly feladat, rengeteg munkával jár, nagy odafigyelést, türelmet, pontosságot és szervezőkészséget igényel. Minden pár más és más elképzeléssel rendelkezik és ezt az álmot szeretné megvalósítani.... Segítünk ebben!
Egy igazi fergeteges lány vagy legénybúcsút szeretnél? Tudod, mi kell egy igazán emlékezetes lánybúcsúhoz, legénybúcsúhoz? Fergeteges hangulat, izgalmas, humoros feladatok, kreatív ötletek és szuper helyszínek... Nézzük, hogyan tehetjük felejthetetlenné a bulit! A magyar tengeren több program közül is választhatsz... ismerd meg a T-Flottát és kínálatukat!
Egy csodás helyszínt képzeltél el esküvőd helyszínéül, a vízpart, a víz szerelmese vagy? A magyar tengeren több hajó közül is választhatsz, sőt esküvőd szervezését is átvállalják... ismerd meg a T-Flottát!
Mennyi szabadidőd van az esküvőd megszervezésére, minden szolgáltatót ismersz, akikre szükséged lesz, mindenhová el tudj jutni, hogy ellenőrizd, megbizonyosodj, hogy valóban a legjobb szolgáltatót, szolgáltatást kapod.... És ekkor még is beszéltünk a szakmai dolgokról, mi mindent kell tudnod ahhoz, hogy elkerüld a szervezés buktatóit. Most nézzük meg azt, milyen előnyökkel jár számodra, ha profi esküvőszervező segít téged, aki a szükséges extrákat is biztosítja számodra!
Mennyi szabadidőd van az esküvőd megszervezésére, minden szolgáltatót ismersz, akikre szükséged lesz, mindenhová el tudj jutni, hogy ellenőrizd, megbizonyosodj, hogy valóban a legjobb szolgáltatót, szolgáltatást kapod.... És ekkor még is beszéltünk a szakmai dolgokról, mi mindent kell tudnod ahhoz, hogy elkerüld a szervezés buktatóit. Most nézzük meg azt, milyen előnyökkel jár számodra, ha profi esküvőszervező segít téged, aki a szükséges extrákat is biztosítja számodra!
Az anyakönyvi hivatalban nem elég rugalmasak? Nincs szabad hivatali időpont a megálmodott esküvői ceremóniához? Nem vállal külső helyszínen szertartást az anyakönyvvezető, esetleg kétnyelvű vagy külföldi esküvőt? Mit lehet ilyenkor tenni, milyen más megoldások vannak? Vagy egyszerűen Te az álmaidat, vágyaidat szeretnéd követni, megadod a módját és egy teljesen egyedi, a Ti szerelmetekhez szabott szertartás beszéddel indítod a közös életeteket...
Magyarországon is elérhető a különleges pohárékszer, a Quintil, mely lenyűgözővé varázsolja az esküvői pohárköszöntőket. Nézzük meg, hogy szépségük, különleges eleganciájuk mellett milyen jótékony hatással is bírnak a pohárékszerekben található kristályok, féldrágakövek arra. aki éppen pohárköszöntő alkalmával koccint...
Minden menyasszony tökéletes lánybúcsúról álmodik, hiszen egyszer van az életében ilyen igazi "erezd el a hajam" csajos bulija, amit még szingliként tehet meg esküvője előtt. Ha igazán jó barátnője vagy a menyasszonynak, akkor szíveden viseled a lánybúcsú szervezésének és lebonyolításának minden pillanatát, hogy ez valóban egy örök és kellemes emlék legyen, és, hogy saját magad is mentesítsd a felelősség és a stressz alól, bízz meg egy profi lánybúcsúszervezőt!
Minden menyasszony szeretne gyönyörű lenni élete Nagy Napján. A szépség alapja pedig az egészséges arcbőr, a profi smink és frizura... Megmutatjuk a 2016-os őszi - téli sminktrendeket, hogy típusodnak és stílusodnak megfelelő, trendi sminkben pompázhass az oltár előtt.
Az esküvő életünk egyik legfontosabb és legmeghittebb pillanatai között szerepel. Mindannyian egyediek vagyunk, így ahány esküvő, annyi elképzelés... Magyarországon is rendelkezésedre áll a különleges esküvők, meghitt szertartások, spirituális esküvők és a bensőséges megerősítések professzionális szervezője, az Ananké Rendezvény Iroda
Minden menyasszony vágyik arra, hogy a "Nagy napon" magabiztos és gyönyörű legyen. A ruha, a smink, a kiegészítők mind-mind ezt a célt szolgálják, azonban vannak olyan menyasszonyok is, akik egyéniségüket, egyediségüket is megakarják mutatni a hajkoronában is... Nézzünk meg néhány példát erre!
Amikor sikerült eldöntenünk, hogy a polgári szertartást külső helyszínen vagy az erre kijelölt helyen, a házasságkötő teremben tartjuk, akkor végig kell gondolnunk mivel is színesíthetjük, tehetjük személyessé a ceremóniát...
Napjainkban egyre jobban kezd divattá válni az a szokás, miszerint a polgári szertartást "kiviszik" a házasságkötő teremből és teljesen egyedire alakítják... Most azt próbáljuk megfejteni, hogy érdemes-e, jobb-e vagy maradjunk a régi, jól bevált forgatókönyvnél.
A házasságkötés több szertartásból, ceremóniából is áll. Itt most a polgári ceremónia vagy szertartásvezető által tartott esküvői ceremónia részeibe tudsz belekukkantani és ismereteket szerezni, mikor, milyen rész következik egymás után és milyen szerepeik vannak a különböző részeknek.
Tudod, mi kell egy igazán emlékezetes lánybúcsúhoz? Fergeteges hangulat, izgalmas, humoros feladatok, kreatív ötletek és egyedi helyszínek... Nézzük, hogyan teheted valóban örömtelivé és felejthetetlenné a bulit egy szuper lánybúcsúszervező segítségével!
Ilyen fergeteges lánybúcsúval eddig csak az amerikai filmekben találkozhattál, ám ez most már nem csak egy álom... Magyarország egyetlen profi lánybúcsú szervező csapata, a MissBride, elhozta és megvalósítja nektek...
Minden és mindenki körülötted forog, te vagy a középpontban, minden vágyad teljesül... gyönyörű smink, csodás frizura... kattog a fényképezőgép, készülnek a fotók, dögös szerkó és indulhat a nagy buli... belegondoltál?
Ki ne vágyna egy szuper csajos estére, mely örök emlékként lopja be magát a szívedbe? Nézzük meg milyen különleges programokkal kápráztathatod el szeretett barátnődet a lánybúcsúján...
A lánybúcsú az egyik legfontosabb esemény a menyasszony életében a Nagy nap előtt. Az utolsó szabad este, amikor gátlások nélkül bulizhat Veletek. Pont ezért nagyon fontos, hogy egy tökéletes csajos buli után engedjétek át a vőlegénynek, hiszem megismételni már nem lehet!
Vajon mi kell egy igazi, fergeteges lánybúcsúhoz? Hogyan tehetitek felejthetetlenné barátnőtök, a menyasszony utolsó, szingliként eltöltött estéjét? Magyarország legprofibb leánybúcsú szervezőcsapatától most megtudhatjátok a kulisszatitkokat. Tartsatok velünk!
A koszorúslányok számára is elengedhetetlen a jó megjelenés a Nagy Napon... Kíváncsi vagy, melyek a legújabb trendek? Megmutatjuk!
Az ehető virágok idejét éljük, kóstoljuk meg a rózsaszirmot! /files/Avadlevendula/plant-66809_960_720.jpg
Illóolajukat nemcsak az illatuk miatt szeretjük. /files/Avadlevendula/lavender-1117274_960_720.jpg
Ettől a 18 élőlénytől kell megvédenünk dísznövényeinket ahhoz, hogy folyamatosan csodás színekben pompázhassanak. /files/Image/SULYOKJOZSEFNE/Ilyenagyastmindenkinek/flowers-487135_960_720.jpg
A vőlegények számára is elengedhetetlen a jó megjelenés a Nagy Napon, erről sem szabad megfeledkeznünk! Kíváncsi vagy, melyek a legújabb trendek? Megmutatjuk!
Az örömanyák számára is elengedhetetlen a jó megjelenés a Nagy Napon, az örömanyák frizurájáról sem szabad megfeledkeznünk! Kíváncsi vagy, melyek a legújabb trendek? Megmutatjuk!
A menyasszonyi ruhát kiegészítő fátyollal kifejezheted egyéniségedet, ha pedig valami különlegesre vágysz akkor a kalap megoldások közül választhatsz. Megmutatjuk, 2016-ban melyek a legtrendibb variációk!
Több száz éves hagyománya van annak, hogy a férfiak ékszereket ajándékoznak a hölgyeknek, hogy elnyerjék választottjuk szívét. Különösen igaz ez a megállapítás az eljegyzési gyűrűkre. Az urak általában szép és értékes gyűrűvel kérik meg a hölgyek kezét, ez már a középkor óta így van.
Kedvező feltételek mellett a magassága elérheti 25 m-t, 1,5 m-es átmérőt is a 600 éves kort.  /files/Image/SULYOKJOZSEFNE/Errefigyeljunkhatavatszeretnenk/Aletschgletscher_mit_Pinus_cembra1.jpg
Minden menyasszony vágya, hogy esküvője napján gyönyörű legyen, boldogságtól ragyogjon és ehhez bizony hozzátartozik és nagyban hozzájárul az a bizonyos ruha is, melyet a Nagy napon visel! Bemutatunk egy szalont, ahol igazán királynőnek érezheted magad és garantáltan megtalálod azt a ruhát, amit megálmodtál...
Ha tavat építünk a kertünkbe még több állatot tudunk a kertünkbe csalogatni.  /files/Image/SULYOKJOZSEFNE/Errefigyeljunkhatavatszeretnenk/summer-1324842_960_720.jpg
Radiccsió, cikória, katángsaláta: nevük nem mindenki számára cseng ismerősen. /files/Image/SULYOKJOZSEFNE/Igyvetjülasaragarepattavasszal/intybus-chicory-stalk-878635_960_720.jpg
Legyen stílusos a pohárköszöntő a te Nagy napodon! Igazi különlegességet ajánlunk figyelmedbe, a Quintil egyedi pohárékszert, mint kiegészítőt. Melyet a pohárköszöntő után csodálatos emlékként, köszönetajándék formájában akár meghívottaidnak is ajándékozhatsz... így elegáns és stílusos kiegészítője lehet a Nagy napnak és elbűvölő, gáláns ajándék meghívottaidnak....
Szeretnél csodaszép frizurát a nagy napon? Esetleg olyan tartós formázásra vágysz, ami elkísér még a nászútra is? Az idei hajtrendre a sokszínűség a jellemző, ezért nagyon nehéz választani...
Ha romantikus énedet előcsalogatnád, tűzz virágokat a frizurádba vagy válassz egy csodás virágkoszorút! Megmutatjuk, 2016-ban melyek a legtrendibb variációk!