2017. december 18. hétfő, Auguszta
a a a
Összes cikk
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
A Google jövőre végleg leállítja hardverközpontú kiterjesztett valóság platformját, a Project Tangót, ugyanis jön az ARCore, és vele a rohamosztagosok.
A lengyel bajnokság sem a magyar futballistáknak való már.
Kevés volt benne a csoki. Volt olyan, aminek a kétharmadát adja a bevonat, de olyat lehet.
Jó játék a kiterjesztett valóság, de ezt extra hardver nélkül akarja megoldani a keresőcég.
Legalábbis az újabb, Snapdragon 845 SoC-re épülő modellek érkezését jövő év második felére ígéri a Qualcomm.

A CES a világ első számú technológiai seregszemléje, melynek keretében a világ legnagyobb vállalatai, feltörekvő startupok, illetve véleményvezérek rántják le a leplet a legfrissebb tech trendekről. A legnagyobb globális technológiai show-n rendre részt vesznek magyar cégek is, ez 2018. január 9-12. között sem lesz másként: hazánkat az NNG, a GPS Tuner, a Dension és a SignAll Technologies képviselik majd Nevadában.

Négy szint, 800 férőhely. A kattintás után további számok következnek.
Sorozatba illően lassan kibontakozó gyilkossági nyomozás tartja lázban az ausztrálokat. Egy gazdag házaspár nőtagja tűnt el, cellainfók, felvételek, google-előzmények után másfél év után jutottak el oda, hogy megvádolták a férjet, aki kezdettől fogva tagad.
422 millió forinttal minden idők legjobb első hétvégi jegybevételét produkálta Az utolsó Jedik.
Üzletben vásárolt hibátlan termék cseréjét vagy vételárának visszatérítését a vásárló nem követelheti meg a kereskedőtől – figyelmeztet a Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete (FOME) és a CP Contact. A gyakorlatban az üzletek többsége mégis önként vállalja a rossz méretű, duplán megvásárolt vagy egyszerűen csak nem szimpatikus termékek visszavételét. Igaz, ennek feltételei boltról boltra alapvető eltéréseket mutatnak. Az eligazodást a CP Contactnak a FOME megbízásából 50 hazai üzletlánc körében elvégzett kutatása igyekszik segíteni.
Az énekesnő fél évvel ezelőtt adott életet rapper férjével közös ikerbabáinak, Ruminak és Sirnek.
Dél-Koreában feltörték a világ egyik legnagyobb virtuális pénzekkel foglalkozó tőzsdéjét. A gyanú szinte azonnal az észak-koreai titkosszolgálatokra terelődött.
Huszonhét képviselő nem szólalt fel az Országgyűlés előző héten véget ért őszi ülésszakán, amelyen ezúttal is Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kereszténydemokrata államtitkára volt a legaktívabb megnyilatkozó.
A sajtómeghívóból már lehetett tudni, hogy ma lesz esedékes a premier, ez ennek megfelelően le is zajlott, kiderültek az árak is!
Minden idők legnagyobb tao-támogatását kaphatja a Puskás Akadémia. De mire?
Eddig simán újraszerveződhettek a csaló ügynöki hálózatok, csak kellett egy másik offshore cég.
Megbízható, relatíve könnyű súlyú, könnyen kezelhető motort keresek túrázáshoz.
A tévénézők a 40 éves labdarúgót választották a dzsungel királyának a tegnap esti adásban.
A Magyar Nemzeti Bank kezdeményezésére elfogadott jogszabály-módosítás alapján 2018 januárjától két év szabadságvesztést kaphatnak az engedély, bejelentés nélkül működő pénzügyi közvetítők. Az új büntetőeljárási törvény révén jövőre már jogosulatlan pénzügyi tevékenység és piramisjáték szervezése esetén is alkalmazhatók a bírói engedélyhez kötött leplezett felderítési eszközök - nyilatkozta Barnóczki Péter, a jegybank igazgatója.
Tarlós szeptemberben állíttatta le az új Duna-híd és a hozzá kapcsolódó útrendszer előkészítését.
A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának hét hallgatója fejezte be ősszel megkezdett gyakornoki munkáját a Szegedi Ítélőtáblán. Ebből az alkalomból Harangozó Attila, az ítélőtábla elnöke és Hámori Attila elnökhelyettes beszélgetett el a hallgatókkal arról, hogyan érezték magukat a bírósági közegben e három hónap alatt.
A Shinee nevű dél-koreai zenekar tagja 28 éves volt, egyelőre nem tudni, hogy miért halt meg.
A There's Nothing Holdin' Me Back előadója nem titkolja, mennyire odavan kollégáiért.
Mit fejlesztenek, és mire költenek majd inkább a vállalkozások? Mire érdemes nagyobb hangsúlyt fektetniük a szolgáltatóknak a siker érdekében? A Xerox várakozásai szerint a digitalizáció jelentősen átformálja ezt a szektort, és számtalan lehetőséget teremt a kis-és középvállalatok számára is arra, hogy hatékonyabban működjenek.
A termék megalkotója rendkívül bizakodó, gyakorlatilag minden lehetséges piacot megcéloz.
Nagyon úgy tűnik, hogy az Atlus még az idén bejelenti a Catherine folytatását.

Magyarország piacvezető mobilfizetési vállalata, a Cellum, és a határokon átnyúló mobilfizetési hálózatot működtető, szingapúri székhelyű TransferTo stratégiai együttműködési megállapodást kötött. Ennek eredményeként a Cellum nemzetközi átutalási szolgáltatásokat kínálhat ügyfelei számára. A TransferTo rendszerén keresztül több mint 1500 vállalat érhető el világszerte.

16 évet töltött a magyar futball-válogatott mellett a Belgiumban élő Kenderesi István. A Vasassal bajnok volt, de disszidált, és nem hallgatott a tanácsra: kerülje a profi világban a magyarokat. Leekensről, a jelenlegi keretről, Felcsútról is kemény a véleménye.
Az államfő azt kérte a kormány tagjaitól, hogy tartsák tiszteletben a kisebbségek és a másként gondolkodók jogait.
Az adómentes juttatások idén is meglévő elemei közé jövőre bekerül a diákhitel-törlesztés támogatása is. Jelentősen kedvezőbbé válnak a lakhatási támogatás feltételei, és az egészségügyi hozzájárulás 2,5 százalékos csökkentése miatt jövőre egy sor népszerű cafeteria-elem esetében nagyobb összegű támogatást kaphatnak majd a munkavállalók. A végleges feltételek ismeretében a munkáltatóknak még decemberben célszerű összeállítaniuk jövő évi cafeteria-rendszerüket, amelynek ismeretében az alkalmazottak január közepéig nyilatkozhatnak, milyen juttatásokban kívánnak részesülni 2018 folyamán.
Egy éve dolgoznak rajta, és már csak a beltér van hátra: shooting brake lett a Model S-ből.
A vízszigetelő termékeket gyártó Soprema logójában mamut van, most vettek egy igazit.
Az ex-F1-es csapattársa a pályán ment ölre ellenfelével.
Az ügyvédek tartanak a január 1-jén hatályba lépő új polgári perrendtartástól (pp) – mondta a Magyar Ügyvédi Kamara elnökhelyettese. Kovács Kázmér szerint az új pp célja az eljárások hatékonyságának növelése, ami elsősorban a gyorsításukat és a szakmai színvonal emelését jelenti, viszont a gyorsaság nem mindig előny az eljárásban.
A pályázattípus célja A köznevelési intézmények munkatársainak mobilitása pályázattípus célja a pályázó intézményben dolgozók szakmai fejlődésének támogatása az oktatás minőségének fejlesztése és megújítása érdekében.
A felhívás célja Jász-Nagykun-Szolnok megye lakosainak aktív bevonása az adventi készülődés időszakába, az ünnepi élmények és tapasztalatok megosztása fénykép, rajz vagy kézműves alkotás formájában.
A dubrovniki partszakaszt elöntötte a műanyag hulladék. Kiderült, honnan jött.
De a közösség hatása pozitív, így a jövőben erre helyezik majd a hangsúlyt. Időszakos tiltás, szakításmenedzsment, öngyilkosság-megelőzés, és persze sok-sok közösségi interakció.
Célegyenesbe fordult a jócskán felturbózott európai befektető-védelmi direktívának (elhíresült nevén, MiFID 2-nek) való megfelelési munka a tőkepiaci szektorban, amelynek januártól a befektetők számára is kézzel fogható előnyei lesznek.
Egyelőre a MIUI.com fórumain lehet jelentkezni a hetente frissülő, finomhangolási fázisban lévő szoftver tesztelésére.
A spanyolok szétszórják a hét napjain a 17 forduló meccseit, kedden például a Leganés a Levantéhez látogat.
A kompetenciák integrálásának köszönhetően elstartoltak az első projektek az Alliance Klasztermenedzsment Kft. 2016-2020 közötti időszak cselekvési tervében meghatározott fókuszterületein.
A The Polka Kingben a nagy polkázás mellett átver egy csomó embert. Itt az új előzetes.