2017. október 23. hétfő, Közt.kikiált., Gyöngyi
a a a
Összes cikk
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Holnap jelenik meg a Destiny 2 és így ideje megnézni, milyen vas is kell a futtatásához.
Bizonyára rengeteg munka állhat a háttérben, minden részletre ügyeltek a lányok!
KJ nemrég a The Last magazinnal beszélgetett, ahol összehasonlította Archie és az ő képességeit, illetve megtudhattuk azt, hogy Archie zenéi nem igazán passzol az ő stílusához.
Fiatalok, adakozóak, szeretetteljesek és remek emberek: ez jellemzi a Shadowhunters stábját. Számos alkalommal hallhattuk már a nevüket, hiszen rengeteg mozgalomban szerepeltek már.
Végre megérkezett a legújabb kisfilmjének a beharangozója! A rajongók már egészen nyár vége óta vártak erre.
Hallgasd meg hogy hangzik a Look What You Made Me Do a 13 éves énekesnő előadásában.
Az Epica már többször is színpadra lépett nagyzenekari kísérettel, a napokban pedig e jeles eseményekről osztott meg néhány szót az együttes frontasszonya.
A Kaspersky Lab kutatói olyan új, ATM-eket célzó malware-t fedeztek fel, amelyet nyíltan árultak a DarkNet piacán. A Cutler Maker három összetevőből áll, amely lehetővé teszi egy ATM kirablását, ha a támadó fizikailag képes hozzáférni a géphez. Az eszközkészlet, amely által akár több száz millió forintot lehet ellopni, mindössze 1 310 000 forintért (5000 dollár) könnyedén megvásárolható, és még használati utasítást is kapunk mellé.
Miért került padlóra az utolsó másodpercben dobó NBA-kosaras védője?
Több tízezren köthetik újra a szerződéseiket.
A Magyar Fotóművészek Szövetsége ösztöndíjprogramot hirdet a felsőoktatásban tanulók részére.
Az Imre Zoltán Program Ideiglenes Kollégium nyílt pályázatot hirdet fiatal és pályakezdő táncművészek, alkotók magas művészeti színvonalú táncművészeti tervei megvalósításának támogatására.
Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. országos pályázatot hirdet DIY (Do It Yourself! - Csináld magad!) alkotók számára, amellyel célja, hogy elősegítse és népszerűsítse a meglévő értékek megőrzését, ezzel pedig a környezettudatosságot és a potenciális hulladék mennyiségének csökkentését.
A 68 férfi váratlanul rosszul lett, és egy sziklára zuhant.
Magyarország Kormányának felhívása a humán szolgáltatásokat nyújtó állami és nem állami intézmények, szervezetek és fenntartóik számára, a társadalmi innovációk kifejlesztése és kipróbálása, a helyi szolgáltatások és közszolgáltatások elérhetőségének és minőségének fejlesztése érdekében.
Az EU-ban használt érlelőbaktériumok miatt tiltották az importot, de megegyeztek a hatóságok.
Gyakran egy ábra sokkal jobb, mint akárhány leírt mondat, és most ismét beleakadtam egy fontos grafikonba.
A Szovjet Kommunista Párt XX. kongresszusa után a változás elkerülhetetlenné vált nemcsak a Szovjetunióban, hanem Magyarországon is. A helyzet azonban nem volt ennyire egyértelmű, ugyanis egy évvel korábban nemcsak Nagy Imre, de a reformirányzat is megbukott.
Ehhez kellett az évszázad csúcsa a védelemtől. Megszakadt a legkeményebb NFL-sorozat is.
Európai parlamenti képviselők írtak a brit belügyminiszternek, hogy az EU törvényeibe ütközhet a terve.
Eső, szél, október 23-a és a magyar rögvalóság: Tarr Bélát idéztük meg ebben a varázslatos időben.
Évi tízezer azért belemenne. Nem kell óriás, de a babakocsit nyelje el.
A régóta sejtett víz helyett itt egyéb molekulákra bukkantak.
Étkezhetsz egészségesen anélkül is, hogy sokat költenél rá. Ennek egyik módja az, hogy kevesebb húst fogyasztasz.
A Sant Agostino torinói cég úgy döntött, hogy az árveréseken a jövőben a virtuális fizetőeszközt is használni lehet.
Állatcsorda, kábelszakadás, fakidőlés - sokféle dolog zavarhatja meg a vonatok közlekedését, és azonnal tudni kell, hogy a több ezer kilométeres hálózaton hol történt az esemény.
Lehet-e barátunk (barátnőnk) egy robot – és mi kell ahhoz, hogy a nem is távoli jövőben olyan közel kerüljünk egy ember gyártotta géphez, hogy az emberi érzelmeket váltson ki belőlünk?
A csuklósérülések mellett egyre gyakrabban fordul elő a mindennapokban, hogy a csuklónkat túlerőltetjük, például a napi 8-10 órás számítógépes munkával.
A csuklósérülések mellett egyre gyakrabban fordul elő a mindennapokban, hogy a csuklónkat túlerőltetjük, például a napi 8-10 órás számítógépes munkával.

A Fujitsu legújabb munkaállomásai – a teljesen újratervezett CELSIUS M770 és a frissített CELSIUS R970 modell – a vállalatra jellemző német műszaki precizitást nyújtják az asztali környezetben. 

A Fujitsu legújabb munkaállomásai – a teljesen újratervezett CELSIUS M770 és a frissített CELSIUS R970 modell – a vállalatra jellemző német műszaki precizitást nyújtják az asztali környezetben. 

A melbourne-i 9 arany meglepően jó eredmény volt, de a forradalom után 48-an nem jöttek haza.
Napjainkban bizonyos pajzsmirigyzavarok műtéti kezelése egyre gyakoribb, mellyel az olyan betegek állapota is javítható, akiknél valamilyen okból a gyógyszeres terápia nem használ.
Az asztali gépek piaca globálisan folyamatosan csökken. Kíváncsiak vagyunk, hogy olvasóinknál mi a helyzet!
Még a Mercedes is a harmadik helyétől megfosztott hollandot védte.
Az autizmussal élő személyek számára szociális ellátást nyújtó autista otthont (továbbiakban intézményt) fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetekben ellátott személyek ellátásának személyi és tárgyi feltételeinek megteremtése.
Fogyatékos személyek számára bentlakásos szociális ellátást nyújtó intézményt fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetekben ellátott személyek ellátásának személyi és tárgyi feltételeinek megteremtése.
Antihisztaminokkal az allergiás tüneteket enyhíthetjük. Nem mindegy azonban, hogy milyen készítményt szedünk.