2017. augusztus 18. péntek, Ilona
a a a
Összes cikk a héten
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Egy indiai bíróság úgy döntött, hogy mivel ezekhez a fogadásokhoz komoly tudás és ítélőképesség szükségeltetik, a fantázia sportokat nem szerencsejátéknak, hanem tudás alapú játéknak kell tekinteni.

A Kingston Digital Europe Co LLP 4 és 8 GB kapacitású meghajtókkal bővítette DataTraveler 2000 titkosított USB választékát. 

3300 sofőrből 2400 bizonyult sárosnak a BKK ellenőrzésén.
Jön a Dolby Vision támogatású, 4K HDR anyagok lejátszására képes Cambridge Audio CXUHD.
Egymilliárd forintért építette Mészáros Lőrinc üzlettársa a szántóföldek között véget érő hevesi utat.
Három északkeleti megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki a hőség veszélye miatt a meteorológiai szolgálat péntekre.
Hogy kinél mikor telik be a pohár, az a vérmérsékletétől is függ. Akadnak csillagjegyek, akiknél hosszasabban feszegetheted a határokat, másoknál jóval szűkösebbek a lehetőségek. Hogy mikor jön el a pillanat, és pontosan mi is az, ami után nincs tovább, arról a horoszkópok mesélnek. Figyelem, fontos párkapcsolati információk következnek.
Az On The Road egyszerre turnéfilm a Wolf Alice zenekarról és szerelmi történet két stábtagról.
Egyelőre ellentmodásos indormációk keringenek azzal kapcsolatban, hogy van-e magyar érintettje a barcelonai terrotámadásnak.
Ma a befelé forduló, álmos, romantikus hangulat uralkodik rajtunk. Rendkívül érzelmesek vagyunk, szükségünk van az odafigyelésre, kedvesünk gyengédségére. Nem is a szexet keressük, hanem inkább az érzelmeket. Ma felszaporodik a víz szervezetünkben. Elképzelhető, hogy néhány kilóval többet mutat a mérleg, de ez nem valódi súlygyarapodás. Megtehetjük, hogy egy kis petrezselymet rágcsálunk, ami vízhajtó hatású. A zöldségek is jót tesznek, a vitaminpótlás felkészít az őszi időszakra.
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
A talpon jelentkező szemölcsök rendkívül fertőzőek, és elsősorban terhelésnél jelentkező fájdalom teszi őket észrevehetővé. A vírusos szemölcsökhöz tartoznak, a humán papillomavírus (HPV) okozza őket. A szemölcsök fagyasztással eltávolíthatók, de különböző házi szerek is hatékony kezelési lehetőséget jelentenek. Lássuk, mi segít a talpszemölcsök ellen.
A Tippmix 2017. augusztus 18-23. közötti teljes ajánlata
Néhány órával a barcelonai terrortámadás után egy spanyol tengerparti üdülőhelyen követtek el újabb merényletet a terroristák.
A demenciának változatos tünetei vannak, melyek az évek során egyre kifejezettebbek lesznek. Memóriazavar, a koncentrálóképesség csökkenése, a térbeli tájékozódás zavara, sőt a problémamegoldó készség csökkenése jellemzi. Mikortól tekinthető kórosnak?
A webszervereket egyre több zsaroló program veszélyezteti. A csalókat nyílt forráskódú alkalmazások is segítik a céljaik elérésében.
36 fok is lehet, de a hétvégén már nem lesz zavartalan a napsütés.
A gyerekkorunkban megismert, cukros paradicsomleves helyét egyre inkább átveszi az olaszos verzió. Jobban variálható, fűszerezhető, és élvezetesebb a paradicsom íze is a sós változatban. Ezúttal krémsajtot használunk levesbetétnek.
A természet nagyon kreatív tud lenni, ha az emberi beavatkozás ellen kell védekeznie.
A héten kerül a mozikba a zseniális kuflifilm, amiben Dániel András grafikus sikeres könyvsorozatában élő kifli- vagy babforma szereplők békés és pszichedelikus világa elevenedik meg. Plusz a lábascsiga.
A görögök annyira hozzászoktak a demokráciához, hogy 1862-ben még királyt is népszavazással választottak. Aztán az első 17 helyezettet megvétózták.
Budapesten péntek reggel 05:43-kor kel fel a Nap, és 19:56-kor nyugszik. Edward Norton szülinapján ilyesmikre számíthatunk:
Még a kollégák is csodálkoztak, miért ezt az autót választottuk ki, azonban megint tanulsággal szolgált a mérés.
Múlt hét óta ismét szingli Hajdú Péter! A Frizbi műsorvezetője elárulta, nem agglegénytípus, és elég rosszul viseli az egyedüllétet.
Richard Thompson profi fotósnak egy 2,5 millió dolláros Pagani Huayra BC volt a modellje New York utcáin.
A legfrissebb hivatalos tájékoztatás szerint 13-an haltak meg, és 88-an sebesültek meg Barcelonában a csütörtöki gázolásos merényletben, több mint húsz országból. Magyar áldozatról nem tudni.
Autóval hajtottak a tömegbe a robbanómellényes terroristák Cambrilsban.
Különös, de más nem is kínál hasonlót, pedig elvileg ez lenne a városi közlekedés tökéletes eszköze. És ez a Toyota szerencséje.
Autóval hajtottak a tömegbe a robbanómellényes terroristák Cambrilsban.
Egy G63 AMG és egy ML 420 test-test elleni párbaját láthatjuk a felvételen. Sírjunk vagy nevessünk?
A katalán rendőrség agyonlőtt négy feltételezett terroristát egy éjszakai akcióban. Egy személyt megsebesítettek és elfogtak - jelentette be egy szóvivő pénteken.
A fél országot lázban tartja az ötöslottó közel 3 milliárd forintos heti nyereménye. A hirtelen jött hatalmas pénz azonban legalább akkora felelősség, mint öröm. Az átlagosnál nagyobb vagyonnal rendelkező ügyfelek igényeit jól ismerő Horváth István, a K&H Private banking igazgatója ezért 5 jó tanácsot is ad a bűvös öt szám mellé.
Három miniszter is a kispestieknek szurkol. A többiek vajon melyik klubnak? Itt a lista!
Az AXN ősszel sem fog fukarkodni a premierekkel.
Amikor Simon Kornél először meglátta Gryllus Dorkát, az villámcsapásszerű élmény volt, tudta, hogy ez a nő egyszer a felesége lesz. Azóta is száz fokon ég köztük a szenvedély.
Frei Tamás hosszabb időre kétezer méter fölé költözött a Mont Blanc közelében.
Marsi Anikó nehéz döntést hozott, amivel nap mint nap szembesül. Idővel viszont egyre nehezebbek a hétköznapok a Tények msorvezetőjének.
Zajlik az élet Oszter Sándoréknál. Jó és rossz dolgok egyaránt történnek. Oszter Alexandra kibékült a szülőkkel, de közben nem csítulnak a kedélyek a tó miatt és most, Failoni Donatella végzése is megérkrzett.
Pécsi Ildikó remek ajánlatot kapott Eszenyi Enikőtől, ám komolyan hezitál, hogy el merje-e vállalni és a nem felé hajlik.
Különleges trónra lépésekről írunk az augusztus 18-án megjelent Szabad Föld hetilap 12. oldalán. (Címlapfotónk: Melocco Miklós: Szent István megkoronázása (Esztergom), Németh András Péter felvétele)
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett.
Régóta vártad már a pénteket, és egy elég sűrű héten vagy túl végre. Pénteken lazíthatsz egy kicsit és felkészülhetsz az előtted álló hétvégére. A pénteket használd arra hogy lezárod a függőben lévő ügyeidet, és teljesen tiszta lapot teremtesz az előtted álló hétvégére.