2017. június 28. szerda, Levente, Irén
a a a
Összes cikk ma
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Bárkivel előfordulhat, ha stressz éri vagy váratlan esemény történik.
Mit gondolsz, melyik állat mutatja meg leginkább a személyiségedet? A horoszkóp szerint valamennyi csillagjegyhez tartozik egy-egy spirituális állat. Hogy milyen állat lakozik a lelkedben, megtudhatod, ha elolvasod a csillagjegyedhez tartozó leírást.
Fél évre börtönbe vontul az a komlói állatkínzó, akitől állatvédők mentették meg Fülöpöt, az eltorzult fejű német juhászt.
Miniso phenjani boltja a diktatúra tehetősebb polgárainak kínál elektronikai cikkeket, kozmetikumokat és plüssállatokat.
Az edzőlegenda Phil Jackson csapatvezetőként megbukott, de legalább agyonkereste magát.
Az MRO képén a felszínen közlekedő Curiosity bukkan fel, a következő állomás felé tartva.
Dér Heni a Sugarloaf együttesből való kilépése óta igen sikeres szólókarriert épített fel, legújabb, Szemtelen című dala és az ahhoz forgatott kisfilm pedig néhány napja meg is érkezett, melyre közel egymillióan voltak eddig kíváncsiak.
Kilencvenegy éves korában elhunyt Michael Bond, a Peddington-könyvek írója.
Már a rendőrség is keresi a SOTE Üllői úti épületéből eltűnt idős férfit.
Nemcsak a csecsemő egészségét védi az anyatej, de az anya szív- és érrendszeri betegségeinek kockázatát is csökkentheti a szoptatás egy új tanulmány szerint, amelyet 300 ezer kínai nő bevonásával végeztek Nemcsak a csecsemő egészségét védi az anyatej, de az anya szív- és érrendszeri betegségeinek kockázatát is csökkentheti a szoptatás egy új tanulmány szerint, amelyet 300 ezer kínai nő bevonásával végeztek. Azoknál az anyáknál, akik szoptatták a gyerekeiket, a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának mintegy 10 százalékkal kisebb kockázatát mérték azokhoz képest, akik nem szoptattak. Minél hosszabb ideig táplálták így a babájukat, annál jobban csökkent a kockázat - olvasható az amerikai kardiológiai társaság lapjában (Journal of the American Heart Association).
Egy európai uniós rendelet hiányosságai miatt a felhasználók akár állandó videós megfigyelés alá is kerülhetnek.
Ahogy sejtettük, az AMG kínai motorját is használja a brit márka – ez ma már szinte kötelező gyakorlat.
Ukrán oldalon lévő informatikai probléma miatt szünetel az átléptetés.
Sok fórumon olvasni, hogy a gyári olaj tönkreteszi a motort. Érdemes lecserélni?
LiLo még mindig nem mondott le arról, hogy tető alá hozza a 2004-es sikerfilm folytatását.
Ráadásul megfenyegetett: vagy félreteszi az autót, vagy összerakja régi alkatrészekkel.

Az új zsarolóvírus, a Petya zsarolóvírus titkosítja a fájlokat és dokumentumokat a fertőzött gépen, valamint módosítja a számítógép MBR (Master Boot Record) bejegyzését, így a számítógép többé nem tudja elindítani a Windows-t. Az új boot-kód egy tájékoztató üzenetet mutat a felhasználónak a fertőzésről és arról, hogyan fizetheti ki a váltságdíjat.

Moszkva nem rendezte az ukrajnai fegyveres konfliktust, így a retorziók újabb hat hónapig érvényben lesznek.
Felborult és elsüllyedt egy vitorlás kedd délután a Velencei-tavon. A bajbajutott embereket a gárdonyi vízi rendőrök hozták ki a partra.
Magyar fejlesztésű, végtelenített barlangi zuhanórepülésről szóló játékot mutatunk be.

Új tulajdonoshoz került a Jobinfo.hu, aki az oldal üzemeltetéséhez az innovatív megoldásokat alkalmazó allas.hu menedzsmentjét kérte fel.

Egy ember meghalt és legalább heten megsérültek abban a balesetben, ami szerda kora délután történ a 4-es főút abonyi szakaszán.
Amikor az ember azt hiszi, vele nem történhet ilyesmi, akkor az élet bebizonyítja, hogy de, mégis történhet.
300 jogi területen dolgozó futott idén Közép-Európa legnagyobb váltóversenyén, a ?K&H mozdulj? maraton- és félmaratonváltón. A rendezvény keretein belül, a 6. Jogi Forum Kupán 53 jogász csapat indult. Védnökünk: Dr.Trócsányi László igazságügyi miniszter volt.
Mindannyian szeretnénk méltó módon elbúcsúzni a számunkra legfontosabb emberektől. Azoktól, akikkel évtizedeket töltöttünk el ebben a létformában együtt. Van, hogy a sors, sajnos, nem ad lehetőséget erre. El kell fogadnunk. De egy másik ember ne vegye el tőlünk – semmiféle szabályzatra hivatkozva!
A Fertő-Hanság Nemzeti Park több nádfedeles csónakháza is kigyulladt Fertőrákoson, a soproni és a kapuvári hivatásos tűzoltók több vízsugárral kezdték meg az oltást. Összesen 18 ház van veszélyben.
Partnerségi megállapodást kötött a Fővárosi Törvényszék a bonni tartományi bírósággal; a dokumentum szerdai budapesti ünnepélyes aláírásán a felek az együttműködés fontosságát hangsúlyozták.
Elképesztő vehemenciával nyomoz a rendőrség a letelepedési kötvényekkel foglalkozó cégtől széfestül ellopott 600 millió forint ügyében. Nem világos, hogy a cég irodájában miért volt ennyi pénz. Ám lehetett ott valami sokkal értékesebb. Mire utazhattak a Hajós utcai betörők?
Az RTL Klub népszerű műsorvezetője féltve óvja magánéletét, most mégis közzétett egy képet, melyen szerelmével láthatjuk.
Nézd meg a Budapest Noir első, kedvcsináló előzetesét! Pörgős, sötét, bűnös.
Túl beteg volt, nem gondolták, hogy folyamatosan őrizni kellene. Kellett volna.
És sietve hozzáteszem, hogy azoknak a férfiaknak is jár az elismerés, akik tikkasztó hőségben fekete öltöny-nyakkendőben indulnak reggelente munkába. Sejtelmem sincs, hogy bírják.
A hágai nemzetközi döntőbíróság ítélete után a Pirani-öböl körüli határvita ügyében Ljubljana nem folytat újabb tárgyalásokat Zágrábbal, amíg Horvátország el nem ismeri a nemzetközi testület döntését - közölte a szlovén közszolgálati rádió.
Ötször annyi új lakás jut az emberre az északnyugati megyében, mint az országos átlag, de Nógrádhoz képest a különbség még durvább: százszoros.
A Computexen bejelentett vékony és könnyű gamer laptop hazai megjelenésére viszont még egy picit várni kell.
Összegyűlt a pénz az autós nyaralásra, de nem tudja mi lesz, ha lerobban? Ha nem szeretné, hogy Rulettkerékké váljon az utazás, mutatjuk a megoldást.
Michael Nyqvist kedden, 56 éves korában halt meg. A svéd színész sosem volt sztár, ahhoz túl gyűrött, túl átlagemberszerű arca volt, és túl későn vált világhírűvé. Remek színész volt. Öt fontos szerepével emlékezünk rá.
A Kondor Vilmos regényéből készülő film első előzetesében megelevenedik a 30-as évek Budapestje, Kolovratnik Krisztiánnal és dohányzó Dobó Katával.
A lapnak egy fideszes megsúgta: nem szerették Simicskát, féltek tőle.
A televízió is több meccset ad, az első öt forduló órarendje.
Kismamák, leendő anyukák, kedves potenciális szülők! Nagyon fontos adatbázist hozott létre egy civil szervezet, amelyből kiderül, hogy a magyarországi szülészeteken például hol lehet kádban szülni, hol mekkora arányban végeznek gátmetszést illetve császármetszést, és hány ágyasok a legnagyobb valamint a legkisebb szülőszobák. Az adatbázis remek útbaigazító lehet, és egyúttal segíthet átláthatóbbá tenni a rendszert.