2018. június 24. vasárnap, Iván
a a a
Keresés
Kulcsszó: Kategória:
Híroldalak: Az elmúlt:
Keresés eredménye: 1 459 találat
Rövid leírások megjelenítése: Be /  Ki
Míg más elvált párok látni sem bírják egymást, ők leckét adnak a világnak a másik megbecsüléséről és szeretetéről.
Míg más elvált párok látni sem bírják egymást, ők leckét adnak a világnak a másik megbecsüléséről és szeretetéről.
Míg más elvált párok látni sem bírják egymást, ők leckét adnak a világnak a másik megbecsüléséről és szeretetéről - írja a BEST.
Budapest – Az egyiknek sikerül, a másiknak nem – mondják. Így van ez a válófélben lévő, vagy már elvált magyar celebjeink táborában is, akik hiába döntöttek úgy, hogy befejezik a kapcsolatukat, és nem akarnak többé egy párként élni, mégis kénytelenek jó viszonyt fenntartani a vagyon vagy a közös gyermekek miatt.
Ki hinné, hogy a mindig magabiztos, tökéletesen teljesítő színészt gyerekkorában elnyomta a nővére. Ahogy Dóra fogalmaz: nem volt jó testvére Zolinak, mert sokszor bántotta és uralkodott felette - írja a Best Magazin.
December 16-tól öt napon át új részekkel jelentkezik a Pimasz úr Ottalszik a SuperTV2-n. Papp Gergő ezúttal minden hétköznap más sztárnál húzza meg magát és hangolódik velük együtt a karácsonyra.
A sikeres első széria után Papp Gergő és operatőr felesége, Judit ismét befészkeli magát a sztárokhoz.
Budapest — Véletlen egybeesés? Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán mindent átruházott a színésznő édesanyjára, Hámori Ildikóra – legalábbis közös betéti társaságukban, a SziBer Music Művészeti Bt.-ben, amelyben eddig a válófélben lévő házaspár mint beltag szerepelt, nemrég azonban átadták helyüket Hámori Ildikónak. Érdekes véletlen, hogy a váltás dátuma környékén „letisztult" a vállalkozás, eltűntek a tartozások.
Bereczki Zoltán még kezdő színészként szeretett bele Szinetár Dórába.
Budapest — Fordult a kocka! Bereczki Zoltán (37), aki kezdő színészként szeretett bele a sztár Szinetár Dórába (36), mára sokkal sikeresebb, mint volt neje.
Bereczki Zoltán lett Magyarország legsokoldalúbb előadója, miután megnyerte a TV2 Sztárban sztár című műsorát. A színész a Mokkában nyilatkozott a műsorról és arról, mi lesz nyereményének sorsa.
A műsor alatt sokszor olyan megdöbbentő változáson estek át az énekesek, hogy a saját édesanyjuk sem ismerte volna fel őket.
A papírformának megfelelően alakult a Sztárban sztár című TV2-es produkció döntője, Bereczki Zoltán vitte el a pálmát.
8 héttel ezelőtt kezdődött a Sztárban sztár című péntek esti show, amit tegnap Bereczki Zoltán nyert meg.
A Mikulás napi döntő alkalmából többeket is pirosba öltöztettek. Liptai Claudia csipke szettje pedig igencsak szexire sikeredett.
2013-ban Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze, vagyis a „Sztárban Sztár” győztese Bereczki Zoltán lett.
A papírformának megfelelően alakult a Sztárban sztár című TV2-es produkció döntője, Bereczki Zoltán vitte el a pálmát.
Bereczki Zoltán nyerte a Szárban sztár, a nyereményét pedig annak az alapítványnak ajánlotta fel, ahol a kislányát is kezelték.
A Sztárban sztár favoritja nyerte meg a műsort, a nyereménye teljes összegét egy alapítványnak adja.
Szép, szerelmes dallal, Zorán bőrébe bújva állt a színpadra Bereczki Zoltán.
Befejeződött a TV2 nagyszabású zenei műsora, a Sztárban sztár. December 6-án öten léptek fel a döntőben, ugyanis Delhusa Gjon, Dér Heni, Soma, Puskás Peti, Veres Mónika és Feke Pál után Szinetár Dóra is kiesett.
Lang Györgyiként állt Bereczki Zoltán a színpadra és duettben adta elő Mariannal a Pa-dö-dö híres slágerét.
Bereczki Zoltánt meghatódott a Sztárban sztár próbáján. A színész-énekes Zorán dalát, a Szerelemnek múlnia kell című számot adta elő, miközben könnyeivel küszködött. Megromlott házassága lehet a háttérben?
Dóra jóval az élő show kezdete előtt megérkezik a TV2 stúdiójába, hogy még az adás előtt megölelje az öccsét. Látszik rajtuk, hogy közel állnak egymáshoz ? pedig majd két évtizeden át nem ez volt a helyzet.
Minden pénteken ámulva figyeljük, ahogy nőből férfivá, férfiból pedig nővé alakulnak át a Sztárban sztár énekesei. Nem győzik dicsérni a maszkmestereket, akik kezei között akár több órát is el kell töltenie egy-egy énekesnek. Azonban nemcsak a maszkmester, de a stylist élete sem egyszerű. Kisprumik Ádám két hétre előre dolgozik, és bizony nincs könnyű dolga.
Bár hivatalos szerződéskötés még nem történt, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán valószínűleg visszatér az Operettszínház színpadára.
Megszokott, hogy az igazán nagy, élvonalbeli sztárzenekarok egy emlékezetes búcsúkoncerttel teszik felejthetetlenné karrierjüket. Klubokban játszó zenekarokra ez kevésbé jellemző, a StereoTone zenekar mégis ezt az utat választja búcsúzásképpen.
Pénteken, a Sztárban sztár döntőjében szerepel Bereczki Zoltán. Múlt pénteken annyira bejött neki a női szerep, hogy ismét "nemet vált".
A pénteki Sztárban sztár adásában Bereczki Zoltán egy nő bőrébe bújt. Nemcsak a dalt kellett megtanulnia és tökéletesen előadnia, de rendesen megszenvedtek nővé válásával is.
Búcsút intett egymásnak a TV2 Sztárban sztár című műsorban is Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. A zsűri és a nézői szavazatok összesítése alapján, ugyanis a színésznő már nem jutott be a jövő heti döntőbe.
Folytatódott a TV2 nagyszabású zenei műsora, a Sztárban sztár. December 6-án - egy hét múlva - öten lépnek fel a döntőben, ugyanis Delhusa Gjon, Dér Heni, Soma, Puskás Peti, Veres Mónika és Feke Pál után Szinetár Dóra is kiesett.
Aretha Franklinként állt színpadra Bereczki Zoltán, aki – többek között - már Presser Gáborként, Michael Jacksonként és Mick Jaggerként is helyt állt a Sztárban sztár műsorában.
Bereczki Zoli ismét megkapta a maximumot, a 40 pontot a zsűritől.
Folytatódott a TV2 nagyszabású zenei műsora, a Sztárban sztár. November 22-én - egy hét múlva - öten lépnek fel, ugyanis Delhusa Gjon, Dér Heni, Soma, Puskás Peti, Veres Mónika után Feke Pál is kiesett.
Mi dalokkal hangolódunk a karácsonyra. Jövünk az ünnepi slágerlistánkkal, és mutatjuk az elmúlt 30 nap legkedveltebb karácsonyi dalait.
Mi dalokkal hangolódunk a karácsonyra. Jövünk az ünnepi slágerlistánkkal, és mutatjuk az elmúlt 30 nap legkedveltebb karácsonyi dalait.
Folytatódott a TV2 nagyszabású zenei műsora, a Sztárban sztár. November 22-én - egy hét múlva - hetenn lépnek fel, ugyanis Delhusa Gjon, Dér Heni, Soma és Puskás Peti után Veres Mónika is kiesett.
A legendás énekestől adott elő egy dalt Bereczki Zoltán. A Michael Jacksonként megjelent énekes 38 pontot kapott.
Amikor sikerült eldöntenünk, hogy a polgári szertartást külső helyszínen vagy az erre kijelölt helyen, a házasságkötő teremben tartjuk, akkor végig kell gondolnunk mivel is színesíthetjük, tehetjük személyessé azt.
Liptai Claudia, a Sztárban sztár ítésze nem érti, miért Puskás Peti távozott a műsorból.
Bereczki Zoltán a Sztárban sztár következő adásában Michael Jacksont idézi majd színpadra, ami nagy falat még egy olyan énekesnek is, aki egyébként alakította már a pop királyát korábban.
Keressük az ország legnépszerűbb celebjét! November 4–13. között mindennap egy-egy tízes csoportból voksolhat a blikk.hu-n a kedvencére. Minden fordulóból egy híresség jut tovább, a 7. fordulóból Gundel Takács Gábor. A 14-i szuperdöntőben az olvasók szavazatai alapján dől el, ki Magyarország legnépszerűbb sztárja. A sorrendet november 20-án, exkluzív, 24 oldalas ingyenes mellékletünkből tudhatja meg!
Szabó Ádám a Szállj velem dalt adta elő az ötödik élő showban.
Folytatódott a TV2 nagyszabású zenei műsora, a Sztárban sztár. November 15-én - egy hét múlva - nyolcan lépnek fel, ugyanis Delhusa Gjon, Dér Heni és Soma után Puskás Peti is kiesett.
A saját maga által legnehezebb feladatnak tartott produkciójára, 40 pontot kapott Bereczki Zoltán.
Sztárban Sztár: Bereczki Zoltán fura öltözékben próbál a péntek estére. Presser Gáborként vajon most is maximális ponttal jutalmazza majd a Sztárban sztár zsűrije?
Mi dalokkal hangolódunk a karácsonyra. Jövünk az ünnepi slágerlistánkkal, és mutatjuk az elmúlt 168 óra legkedveltebb karácsonyi dalait.
Mi dalokkal hangolódunk a karácsonyra. Jövünk az ünnepi slágerlistánkkal, és mutatjuk az elmúlt 168 óra legkedveltebb karácsonyi dalait.